Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser for familier hos FOF København

Familier

Sjove og gode oplevelser i sommerferien for hele familien! Familieaktiviteter med dit barn

Få gode oplevelser i sommerferien sammen med dit barn til en familieaktivitet for børn og voksne i København og hele hovedstaden. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen. Prøv f.eks. en tegneworkshop eller lav lækre fyldte chokolader i køkkenet.

Vi tilbyder også børneaktiviteter, hvor dit barn har det sjovt og lærer noget nyt sammen med jævnaldrene til f.eks. kokkeskoleer og fotokursus.

Familiens kulinariske eventyr

Dyk ned i en verden af madlavning sammen med hele familien på vores madkurser. Uanset om I ønsker at udforske sund madlavning, lære at lave lækre karameller og marmelader, bage sprøde brød og lækre kager eller skabe jeres egne flødeboller, har vi det perfekte kursus til jer.

Bevægelse for små og store

Tag hele familien med til vores familieyoga og oplev en sjov og styrkende måde at være aktive sammen på. Yoga for familier er en fantastisk mulighed for at styrke båndene mellem jer samtidig med at I får bevæget kroppen og skabt indre ro.

Kreativ udfoldelse for alle aldre

Udforsk jeres kreative side sammen på vores kursus i programmering, hvor I kan lære at skabe jeres egne digitale værker. Eller hvad med at skabe jeres egne animationsfilm og stopmotion videoer? Manga- og tegneserietegning er også en sjov aktivitet for hele familien, ligesom keramikkurserne, hvor I kan forme og skabe jeres egne unikke keramiske mesterværker.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Hvis der er flere end tre kurser i båndet, kan du se dem ved at klikke eller swipe mod højre.

Madkurser for hele familien

Få rørt jer sammen!

Kreative kurser for familier