Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Tegnekurser og billedkunst

Tegnekurser og billedkunst i København for børn fra 7 år – brug fantasien!

Er dit barn glad for at udfolde sig kreativt? Vi har masser af kreative kurser og tegneworkshops i ferierne for tegneglade børn i København og omegn. Lad dit barn slippe kreativiteten løs på et af vores kurser – og bliv den glade modtager af de færdige produkter!

På disse kurser deltager børnene uden forældre, men vi tilbyder også en masse familieaktiviteter, hvor både børn og voksne er med se vores kreative værksteder for familier her.

Prøv fx kurset i Manga-tegning, hvor børnene lærer at tegne tegneseriefigurer i den japanske manga-stil. Undervisningen fokuserer på, hvordan man opbygger en figur, og der vil blive fortalt om tegning, tegneserier og manga. Børnene er selvfølgelig med til at bestemme, hvad de vil tegne. Også en oplagt aktivitet i vinterferien, sommerferien og efterårsferien.

På vores tegnekurser og tegnecamps for børn lærer børnene forskellige tegnemetoder og grundteknikker. Vi laver tegneøvelser og leger med skygge, perspektiv og lys. En sjov måde at få nye tegnefif og møde nye kammerater! 

Eller prøv vores billedkunstkursus for børn. Her slipper vi fantasien løs, når vi leger med forskellige udtryksformer, fx billeder, collager, papmache og perspektivtegning.

Tilmelding til kreative tegnekurser og billedkunst for børn og unge

Vi tilbyder kreative kurser for børn og unge i København, Valby og Kgs. Lyngby. Du kan se alle kurserne herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Filtrér

kreative værksteder for familier

Kreative familier

Er du og dit barn glade for at udfolde jer kreativt? Slip kreativiteten løs på et af vores kreative kurser i København. Her kan I for eksempel tegne løs og eksperimentere med farver sammen.