Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Programmering for børn og unge hos FOF København

Programmering

Programmering for familier – vær sammen om kreativitet og teknik

Bliv udfordret sammen og skab nye minder! Tag mor, far eller bedsteforældre med på kursus og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. I vil lære en masse nye teknikker til at skabe sjove spil, film og grafikker, og det er nemt at fortsætte derhjemme efter en familieaktivitet i f.eks. programmering. Kun fantasien sætter grænserne. Både barn og voksen deltager aktivt i undervisningen, og I vil helt sikkert også lære af hinanden.

På vores programmeringskurser arbejder vi i Python, der er et af verdens mest benyttede programmeringssprog, og som er hurtigt og relativt nemt at gå til.

Tilmelding til vores familiekurser i programmering

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.