Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Programmering for børn og unge hos FOF København

Programmering og animationsfilm

Programmering og animationsfilm for familier – vær sammen om kreativitet og teknik

Bliv udfordret sammen og skab nye minder! Tag mor, far eller bedsteforældre med på kursus og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. I vil lære en masse nye teknikker til at skabe sjove spil, film og grafikker, og det er nemt at fortsætte derhjemme efter en familieaktivitet i f.eks. programmering. Kun fantasien sætter grænserne. Både barn og voksen deltager aktivt i undervisningen, og I vil helt sikkert også lære af hinanden.

På vores programmeringskurser arbejder vi i Python, der er et af verdens mest benyttede programmeringssprog, og som er hurtigt og relativt nemt at gå til.

Til animationsfilm arbejder vi på vores smartphones, og alle kan nemt være med og lære teknikken hurtigt.

Tilmelding til vores familiekurser i programmering og animationsfilm

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér