Skip to content
Efterår hos FOF København

Gravid og barsel

Aktiviteter i København og Nordsjælland for dig, der er gravid eller nybagt forælder

Er du gravid eller nybagt forælder, og leder du efter nogle spændende aktiviteter i København og omegn? Så har vi masser af spændende tilbud til dig! På FOF København og Nordsjællands barselshold kan du møde andre mødre, fædre og nybagte forældre og dele dine erfaringer og bekymringer i en støttende og opmuntrende atmosfære. Vores dygtige og erfarne undervisere tilbyder vejledning og rådgivning om alt fra babymassage til førstehjælp til babyer og små børn.

Motion er vigtig under og efter en graviditet – både for at holde kroppen sund og for at holde humøret oppe. Vores motionshold er skræddersyet til at styrke de muskler, der er særligt vigtige under og efter en graviditet, og samtidig kan du møde andre kvinder, som også er i samme situation som dig.  

FOF København tilbyder også en række afslappende og givende aktiviteter som yoga og mindfulness, der kan hjælpe med at reducere stress og forbedre den fysiske og mentale sundhed hos nybagte mødre.

Udover kurser til dig som nybagt eller gravid forælder har vi også kurser, som har fokus på din baby. Dit barn er sårbart de første år, og derfor er det vigtigt at give den bedste start på livet. Vi har især fokus på din babys helbred og tryghed.

Uanset om du er førstegangsmor eller allerede har børn, kan FOF København og Nordsjællands barselshold være en uvurderlig ressource i din barsel.

Hvilke typer af kurser har I?

Vi tilbyder motionskurser for dig, der er gravid, eller som lige har født, så du kan holde dig sund og i form, uanset om du er til pilates, yoga eller vandgymnastik. Har du født, og kunne du tænke dig at bruge tiden sammen med dit barn på en sjov og kreativ måde, så tilbyder vi en række kurser indenfor rytmik, sang og motion. Du kan også komme i kontakt med din baby på en anden måde med zoneterapi, slyngekursus eller massage. Derudover tilbyder vi også førstehjælpskurser til små børn og babyer, samt kurser i madlavning til babyer, hvor du kan lære at lave sund og nærende mad til din baby.

Kurserne er åbne for både mødre og fædre på barsel.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser for gravide og forældre på barsel i København og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på alle hold til gravide og forældre på barsel er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning indenfor området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Vi tilbyder også kurser for hele familien. Dem finder du her.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.