Skip to content
gravid kvinder der træner i vand

Gravid og barsel

Aktiviteter i København for dig, der er gravid eller nybagt forælder

Tiden under og efter en graviditet er helt unik og fyldt med store forandringer både fysisk og mentalt. Kvindekroppen ændrer sig, og der dukker en masse nye spørgsmål op. Giv dig selv og dit barn en kærlig håndsrækning med motion og kreative aktiviteter, hvor du får mulighed for at møde andre i samme situation som dig.

Hvilke typer af kurser har I?

Vi tilbyder motionskurser for dig, der er gravid, eller som lige har født, så du kan holde dig sund og i form, uanset om du er til pilates, yoga eller vandgymnastik. Har du født, og kunne du tænke dig at bruge tiden sammen med dit barn på en sjov og kreativ måde, så tilbyder vi en række kurser inden for rytmik, sang og motion. Du kan også komme i kontakt med din baby på en anden måde med zoneterapi eller massage.

Kurserne er åbne for både mødre og fædre på barsel.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser for gravide og forældre på barsel i København, på Frederiksberg, Lyngby, Søborg, Gentofte og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på alle hold til gravide og forældre på barsel er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Vi tilbyder også kurser for hele familien. Dem finder du her.

Arbejder du professionelt med børn 0-6 år?

Tag på vores rytmikworkshop med RytmikGrete specielt tilrettelagt til pædagoger og andre, som arbejder professionelt med børn på 0-6 år. Formålet er at give dig ny inspiration til det pædagogiske arbejde med børnene, og der vil være masser af livsglæde, rytmer, sang, dans og leg.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.