Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Gravid og barsel hos FOF København

Slyngevejledning, babymassage og zoneterapi

Slyngevejledning, babymassage og zoneterapi med din baby

Tag din baby (0-12 mdr.) med og lær, hvordan du giver din baby beroligende zoneterapi, babymassage og akupressur, som afstresser og giver bedre babysøvn. Disse teknikker giver et godt grundlag for barnets motoriske udvikling, stimulerer sanserne og virker afslappende inden sovetid – og så er det en super hyggelig måde at være sammen på. Du kan også lindre ubehag og øge dit barns velbefindende med tryk og glad-teknikken. Her lærer du ca. 10 zoneterapi- og akupressurpunkter, du kan trykke på, når baby døjer med gener som f.eks. ondt i maven, snotnæse, hoste, feber, urolig søvn, forstoppelse og meget mere.

Derudover kan du også lære, hvordan du bærer din baby bedst muligt. Det kan være svært at gennemskue, hvordan viklen fungerer bedst. Til slyngevejledning lærer du, hvordan dit barn er sikkert og ergonomisk korrekt placeret.

Hvem underviser på kurserne?

Du kan læse mere om den enkelte underviser inde på selve holdet. Holdene er i København og Kongens Lyngby.

Tilmelding til vores kurser i kontakt med din baby

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér