Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Sang og kreative fag

Sang og kreative kurser for nybagte mødre og fædre på barsel i København

Hvorfor ikke bruge tiden på barsel med at give kreativiteten frit spil? Vi tilbyder en række kurser for nybagte forældre, der ønsker at udfolde sig kreativt. Mød andre nybagte forældre på barsel, som forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Du kan f.eks. gå til sang og synge livsbekræftende pop, rock og soul sammen med andre forældre og jeres babyer. Samtidig lærer du stemmetræningsøvelser (også godt for bækkenbunden), at synge ud og får brugt kroppen, og du får masser af god energi med hjem til familien. Derudover er det også godt for din baby at høre netop din stemme, og du er med til at åbne både dit barns og dine egne sanser gennem sang, leg og meningsfuld kvalitetstid.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kreative kurser for forældre på barsel i København og på Frederiksberg.

Tilmelding til vores kurser i sang og kreative fag

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér