Skip to content

Sang, babymad og kreative fag

Sang, babymad og kreative kurser for nybagte mødre og fædre på barsel i København

Hvorfor ikke bruge tiden på barsel med at give kreativiteten frit spil? Vi tilbyder en række kurser for nybagte forældre, der ønsker at udfolde sig kreativt. Mød andre nybagte forældre på barsel, som forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Du kan f.eks. gå til sang og synge livsbekræftende pop, rock og soul sammen med andre forældre og jeres babyer. Samtidig lærer du stemmetræningsøvelser (også godt for bækkenbunden), at synge ud og får brugt kroppen, og du får masser af god energi med hjem til familien. Derudover er det også godt for din baby at høre netop din stemme, og du er med til at åbne både dit barns og dine egne sanser gennem sang, leg og meningsfuld kvalitetstid.

Du kan også være med til at give dit barn den bedste start og lære at lave lækker babymad, der ikke kun er næringsrig, men også spændende for din babys smagssans og udvikling. Få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med andre forældre på dette kursus. Vi guider dig gennem trin for trin tilberedningen og giver dig tips til at skabe en positiv madoplevelse for din baby.

Vi tilbyder også sang og kreative kurser for nybagte forældre på barsel i København. Udfold din kreativitet, syng og mød andre forældre i en hyggelig og støttende atmosfære.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kreative kurser for forældre på barsel i København.

Tilmelding til vores kurser i sang og kreative fag

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.