Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Sang, dans og rytmik med din baby hos FOF København

Motorik og rytmik

Fyld den søde barselstid med go' musik

Er du på barsel, og er du vild med at synge og danse? Eller er du på udkig efter sjove aktiviteter at lave sammen med din baby? Tag din lille ny på armen eller i bæreselen og vær med til at synge og danse sammen med andre forældre, der forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Eller hvad med at styrke det tætte bånd til dit barn med et rytmik- eller dansekursus, hvor I begge bevæger jer til god musik sammen? Ikke kun giver det jer masser af kvalitetstid sammen – musik stimulerer også børnene og har en positiv indflydelse på indlæringsevnen. Vælg det hold, der passer til dig med enten musik eller sang.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser på Frederiksberg, dansekurser i København og rymtikkurser i Gladsaxe.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér

Familieaktiviteter

Rytmik, leg og musik 

Er dit barn vild med musik og glade toner? Gå til rytmik med dit barn og leg musikken ind. For børn fra 2 år med deres voksne.