Skip to content
Sang, dans og rytmik med din baby hos FOF København

Babyrytmik og babymotorik

Babyrytmik og -motorik er for dig, der vil opleve glæden ved bevægelse og musik sammen med din baby

Er du vild med sang og bevægelse? Eller er du på udkig efter sjove aktiviteter at lave sammen med din baby? Tag din lille ny på armen eller i bæreselen, og kom til en sjov og lærerig omgang bevægelse og sang sammen med andre forældre, der forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Styrk det tætte bånd til dit barn med et rytmik-kursus, hvor I begge bevæger jer til god musik sammen. Ikke kun giver det jer masser af kvalitetstid sammen – rytmik, sang og bevægelse stimulerer børnene og har en positiv indflydelse på dit barns motoriske evner. Læs mere under de enkelte kurser nedenfor, og vælg det, som passer bedst til jer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig.

Tilmelding til vores kurser i babyrytmik

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2