Skip to content
IT-kurser og økonomi hos FOF København

Kend din computer og smartphone

Lær din computer, tablet og smartphone at kende – IT-kurser på aftenskole for begyndere og øvede

Har du en smartphone eller tablet, og vil du gerne lære alle dens mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Det kan også være, at du har fået en ny computer, som du behøver hjælp til at blive fortrolig med? 

På vores IT-kurser kan du lære din computer og smartphone at kende og få tips og tricks, uanset om det gælder Android, Apple-produkter eller PC og Windows. 

Android smartphone-kursus for begyndere 

På kurset i Android smartphone lærer du det grundlæggende for at kunne bruge din Android smartphone som almindelig telefon, bl.a. opkald, oprettelse af kontakter, brug af kalender, skrive og sende sms, samt mms (billedbesked). 

iPhone og iPad workshop

FOF København tilbyder også IT-workshops, hvor du kan gå i dybden med din iPhone eller iPad. Du får mest ud af kurset, hvis du har haft iPhone/iPad et stykke tid. Vi gennemgår de basale indstillinger og tips og tricks med bl.a. mail, kalender, adressebog og musik via iTunes.

Mac-kurser for begyndere og øvede

Tag et Mac-kursus på aftenskole, og lær din Apple-computer at kende. På kurserne lærer vores kompetente undervisere dig at anvende de forskellige programmer og funktioner. På alle vores Mac-kurser skal du selv medbringe din egen bærbare Mac. På vores kursus for begyndere lærer du det helt grundlæggende: Opkobling til internet, tilslutning af printer, iPod/iPhone/iPad og kamera, opsætning af mail og installation af nye programmer. Du lærer også at bruge iPhoto og iTunes.

På vores Mac-fortsætterworkshops tager vi fat, hvor begynder-holdene slap. Her kan vi aftale at se på iMovie eller iBooks, eller gennemgå nogle af de nye funktioner med den seneste OS X.

Kurser i Windows 11 for begyndere og fortsættere 

Microsoft Windows er verdens mest udbredte styresystem. Lær Windows 11 at kende fra grunden på et PC-kursus hos FOF København. På vores kurser i København og omegn hjælper vores dygtige undervisere dig med at øge dine kompetencer, så du får mere ud af din PC og får et dybere kendskab til styresystemets funktioner. Ved at tage et Windows kursus øger du din produktivitet, både privat og på jobbet.

På vores Windows 11 kursus lærer du styresystemet at kende. Du bliver introduceret til grundlæggende opsætning og gængse arbejdsrutiner.

Vi har også kurser i systemvedligehold. Her lærer du at vedligeholde Windows-styresystemet, hvilket er vigtigt for at få computeren til at fungere optimalt. Du lærer blandt andet om diskoprydning, diskdefragmentering, opdatering, sikkerhedskopiering og meget mere.

Tilmelding til vores IT- kurser i smartphone, tablet og computer

Se og læs mere om vores forskellige IT-kurser herunder,  hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér