Skip to content

Drama, kommunikation og skrivekurser

Drama, kommunikation og skrivekurser – styrk dine evner som kommunikatør

Styrk dine evner som kommunikatør på et drama-, kommunikations- og skrivekursus. Du kan finde et bredt udvalg af relevante kurser inden for kommunikation hos FOF København og Nordsjælland. Vi kan hjælpe dig med at brænde igennem med dit budskab og blive en knivskarp formidler.

Hvilke typer af kurser har vi?

Vi tilbyder en lang række kurser inden for både skriftlig og mundtlig kommunikation. Prøv f.eks. et skrivekursus, hvor du lærer at få dine tanker ned på papir – uanset om du er mest til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. 

Du kan også forbedre din personlige gennemslagskraft og lære at brænde igennem på et af vores kurser inden for mundtlig formidling. Her kan du f.eks. blive klædt på til at holde en tale, præsentere et projekt, styrke din talestemme og lære storytelling-teknikker, så du kan fange et publikum. Eller dyk ned i lydens verden og lær, hvordan du laver fængende podcasts og lydfortællinger på vores populære podcast-kursus.

Hvis du er på jagt efter kurser i drama og personlig udvikling har vi mange forskellige kurser, der kan lære dig nye teknikker. Se alle kurserne under drama og personlig udvikling.

Styrk din kommunikation på arbejdspladsen og få nye kompetencer. Få konkrete redskaber til at kommunikere på din arbejdsplads og med din omverden med enkle og effektive kommunikationsteknikker. FOF København og Nordsjælland tilbyder en række kommunikationskurser, der kan udvikle dig personligt og professionelt – uanset om du er leder, medarbejder, selvstændig eller studerende.

Hos FOF København og Nordsjælland kan du også få redskaber til, hvordan du hjælper dit arbejdsliv på vej og udvikler din professionelle karriere med nye kommunikationskompetencer. Her kan du bl.a. lære, hvordan du kommunikerer visuelt med grafisk facilitering, så du er bedre rustet til en arbejdsdag med mange møder. 

Hvor kan jeg tage et kursus i kommunikation, drama og skrivning i Storkøbenhavn?

Vi tilbyder b.la. kommunikations- og skrivekurser i København, på Amager, Frederiksberg, Hellerup og Kongens Lyngby. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på drama-, kommunikations- og skrivekurserne er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk