Skip to content
Sprog og kommunikation kursus, foredrag og workshops hos FOF København

Mundtlig formidling og podcast

Knivskarp formidling – lær at brænde igennem og lave fængende podcasts på aftenskole

Vil du lære at brænde igennem? Har du ambitioner om at kommunikere knivskarpt og inspirerende over for kunder eller kollegaer på dit job, eller behøver du hjælp til at trænge igennem med dit budskab uden misforståelser og andet støj på linjen? Måske har du et fritidsprojekt, du gerne vil gøre tilgængeligt for en større gruppe mennesker, men du mangler de professionelle redskaber til at få udbredt dine ideer på den helt rigtige måde. Eller drømmer du om at turde rejse dig op og holde en tale for en af dine nærmeste? Så tag et kursus i mundtlig formidling, retorik, stemme-/taletræning eller planlægning af en personlig tale hos FOF. Vores formidlingskurser er særligt velegnede til dig, der ønsker at arbejde med din personlige branding og gennemslagskraft på både et teoretisk og praktisk plan.

Vores kursus i mundtlig formidling kan blandt andet hjælpe dig til en vellykket projektpræsentation, skabe god kontakt til dit publikum og håndtere nervøsitet og eksamensangst. Du kan også dyrke din fortælleglæde, udvikle dine kreative formidlingsevner og lære, hvordan du skaber gribende fortællinger i lyd med din helt egen podcast på vores populære podcast-kurser.  

På vores stemme-/taletræningskurser kan du styrke din talestemme og lære effektive teknikker til at kunne tale i lang tid med gennemslagskraft uden at blive hæs. 

Læs mere om kurserne i mundtlig formidling nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig enten til underviserne eller til FOF på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
Kursus og workshops i sangundervisning hos FOF København

Stemmetræning

Befri din stemme

Stemmetræning og sangtræning kan være relevant for dig, der ønsker at genfinde forbindelsen mellem krop og stemme, og dig, som har lyst til at lege, lære og udforske din stemme.