Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Skrivekurser

Har du en forfatter i maven? Lær at skrive på et skrivekursus i København

Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med verden? Tag et skrivekursus på aftenskole og bliv bedre til at skrive. Vores skrivekurser er den perfekte start, hvad enten du vil lære at skrive fiktion, krimi, børnelitteratur, lyrik, dine erindringer eller få dit budskab klart og præcist ud på nettet – vi har kurser inden for en lang række forskellige discipliner og genrer.

Vores skrivekurser er en hjælp til dig, som for alvor gerne vil arbejde med at skrive – det kan være det sidste skub, du trænger til for at komme i gang, få dine tekster op af skrivebordsskuffen og udleve din forfatterdrøm. Vi arbejder med teksterne i en uformel, afslappet og respektfuld atmosfære, hvor du lærer at overkomme skriveblokeringer, får tips og tricks til at udvikle dine idéer, modtager feedback fra dine med-kursister og får kompetent vejledning fra underviserne, som alle er forfattere med egne udgivelser bag sig.

Hvornår foregår jeres skrivekurser?

Vi har skrivekurser både dag, aften og weekend. Lær at skrive på vores skrivekurser i København, på Frederiksberg, Amager, Kongens Lyngby, og Hellerup, hvor alle skrivelystne er velkomne – begyndere som øvede.

Har I forskellige typer af skrivekurser?

Vi har mange forskellige typer skrivekurser. Vi har både kurser for dig, der ønsker at skrive til en bestemt målgruppe, om et bestemt emne eller til dig, der ønsker at skrive i en særlig genre. Læs mere om de enkelte skrivekurser nedenfor. 

Hvem underviser på skrivekurserne?

Underviserne på vores skrivekurser er alle forfattere med egne udgivelser bag sig. Du kan læse meget mere om de forskellige undervisere under hver enkelt kursus. Er du i tvivl om, hvilket skrivekursus du skal vælge, er du velkommen til at kontakte underviseren. Kurserne bliver udbudt i  København, på Frederiksberg, Amager, Kongens Lyngby, og Hellerup.

Hvilken alder er skrivekurserne til?

Vores skrivekurser er som udgangspunkt for voksne i alle aldre. Leder du efter skrivekurser for børn, kan du finde dem her: Skriveværksted – 12-16 år.

Hvordan tilmelder jeg mig et skrivekursus?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte underviserne på de enkelte hold eller FOF på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
Skrivekurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Skriveværksted 12-16 år

Leder du efter skrivekursus for børn og unge? Vi skal prøve kræfter med forskellige genrer, og vi læser hinandens tekster og taler om, hvordan de kan blive endnu bedre.