Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Skrivekursus hos FOF København

Skrivekurser

Har du en forfatter i maven? Lær at skrive på et skrivekursus i København

Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med verden? Tag et skrivekursus på aftenskole og bliv bedre til at skrive. Vores skrivekurser er den perfekte start, hvad enten du vil lære at skrive fiktion, krimi, børnelitteratur, lyrik, dine erindringer eller få dit budskab klart og præcist ud på nettet – vi har kurser inden for en lang række forskellige discipliner og genrer.

Vores skrivekurser er en hjælp til dig, som gerne vil arbejde seriøst med at skrive – det kan være det sidste skub, du trænger til for at komme i gang, få dine tekster op af skrivebordsskuffen og udleve din forfatterdrøm. Vi arbejder med teksterne i en uformel, afslappet og respektfuld atmosfære, hvor du lærer at overkomme skriveblokeringer, får tips og tricks til at udvikle dine idéer, modtager feedback fra dine med-kursister og får kompetent vejledning fra underviserne, som alle er forfattere med egne udgivelser bag sig. 

Lær at skrive om aftenen og i weekenden

Lær at skrive på vores skrivekurser i København, hvor alle skrivelystne er velkomne – begyndere som øvede. Vi har skrivekurser både aften og weekend.

Mange forskellige typer skrivekurser

Vi har mange forskellige typer skrivekurser. Vi har både kurser for dig, der ønsker at skrive til en bestemt målgruppe, om et bestemt emne eller til dig, der ønsker at skrive i en særlig genre. Læs mere om de enkelte skrivekurser nedenfor. 

Underviserne på skrivekurserne

Underviserne på vores skrivekurser er alle forfattere med egne udgivelser bag sig. Du kan læse meget mere om de forskellige undervisere under hver enkelt kursus. Er du i tvivl om, hvilket skrivekursus du skal vælge, er du velkommen til at kontakte underviseren. Kurserne bliver udbudt i København, Kongens Lyngby og Holte.  

Hvordan tilmelder jeg mig et skrivekursus

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér