Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Andre tekstile fag

Kreative fag med garn og tråd på aftenskole i København – prøv vævning, knipling og broderi

Udfold din kreativitet og giv dig i kast med klassiske håndværk med et moderne tvist. Vi udbyder hvert år en lang række kurser i bl.a. vævning, knipling og broderi.

Vævekursus i København – lær det gamle håndværk

Vævning er et fantastisk håndværk, der stammer helt tilbage fra stenalderen. Når man væver, omdanner man spundet garn til stof og processen foregår på en væv. Tag et vævekursus på aftenskole og lær det ældgamle håndværk. Vi har vævekurser i både rammevævning og skaftevævning, og kurserne er for alle, både begyndere og øvede. Du får individuel undervisning på alle vores vævekurser. Du lærer naturligvis at arbejde med væven, hvad enten du vælger at arbejde med rammevævning, skaftevævning eller billedvævning. Herudover lærer du om materialer, komposition, farvelære og teori. På kurset i skaftevævning kan der kun væves på skaftevæv.

Klassisk og moderne broderi – slip fantasien løs

Lær at lave personligt og unikt broderi, som du kan bruge til tøj, tasker, smykker og meget mere. Kun fantasien sætter grænser! Vi arbejder bl.a. med frit broderi, landskabsbroderi, silkebåndsbroderi eller fine perlebroderede smykker. Er det mere de traditionelle broderiformer som petit point, dragværk eller fladsyning, der har din interesse, så er det også en mulighed. Desuden lærer du om garn, nåle, materialer, overføring af mønstre og motiver og om brug af broderi-ramme og støtte-materialer.

Kurser i knipling i København – lær at lave smukt håndarbejde

Knipling er et håndarbejde, hvor et mønstret stof fremstilles ved at kniple, det vil sige krydse og sno tråde henover et kniplebræt. Tag et kursus i knipling i København og lær at lave dekorative håndkniplinger. De er igen blevet populære – på beklædning, dækketøj, dekoration osv. Vores kompetente underviser viser dig teknikkerne og lærer dig at lave de kniplinger, du ønsker. Kurserne i knipling er for både begyndere og øvede, alle er velkomne.

Kursus i indfarvning – farv garn, stof og tekstiler i smukke kulører og mønstre

På vores kurser i indfarvning, lærer du selv at sætte kulør på dit garn eller dit stof. Farvning er et spændende og smukt håndværk, som har været kendt siden oldtiden. På vores indfarvningskurser i København lærer du alt om arbejdsprocesserne, de forskellige teknikker, mønstre og udtryk. 

Tilmelding vil et kursus

Vi har kreative kurser i hele Københavnsområdet. Se vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fof.dk.

Filtrér