Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Andre tekstile fag

Kreative fag med garn og tråd på aftenskole i København, Hellerup, Gladsaxe, Gl. Holte og Tårnby

Udfold din kreativitet og giv dig i kast med klassiske håndværk med et moderne tvist. Vi udbyder hvert år en lang række kurser i bl.a. frit og kreativt broderi, rammevævning, billedvævning, skaftevævning, knipling og korssting.

Klassisk og moderne broderi – slip fantasien løs

Lær at lave personligt og unikt broderi, som du kan bruge til tøj, tasker, smykker og meget mere. Kun fantasien sætter grænser! Vi arbejder bl.a. med frit broderi, landskabsbroderi, broderi og korssting med budskaber, genbrug af gammelt broderi med garnrester, broderi i 3D, silkebåndsbroderi eller fine perlebroderede smykker. Er det mere de traditionelle broderiformer som petit point, dragværk eller fladsyning, der har din interesse, så er det også en mulighed. Desuden lærer du om garn, nåle, materialer, overføring af mønstre og motiver og om brug af broderi-ramme og støtte-materialer.

Tilmelding til et kursus

Vi har kreative kurser i hele Københavnsområdet. Se vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fof.dk.

 

Filtrér