Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Andre tekstile fag

Kreative fag med garn og tråd

Udfold din kreativitet og giv dig i kast med klassiske håndværk med et moderne tvist. Vi udbyder hvert år en lang række kurser i bl.a. frit og kreativt broderi, rammevævning, billedvævning, skaftevævning, knipling og korssting. Er der kurser, du mangler blandt holdene nedenfor, kan du kontakte os for at høre, om der skulle være plads på nogle af de igangværende hold, som ikke længere ligger på hjemmesiden.  

Klassisk og moderne broderi – slip fantasien løs

Lær at lave personligt og unikt broderi, som du kan bruge til tøj, tasker, smykker og meget mere. Kun fantasien sætter grænser! Vi arbejder bl.a. med frit broderi, landskabsbroderi, broderi og korssting med budskaber, genbrug af gammelt broderi med garnrester, broderi i 3D, silkebåndsbroderi eller fine perlebroderede smykker. Er det mere de traditionelle broderiformer som petit point, dragværk eller fladsyning, der har din interesse, så er det også en mulighed. Desuden lærer du om garn, nåle, materialer, overføring af mønstre og motiver og om brug af broderi-ramme og støtte-materialer.

Knipling er et gammelt og smukt kunsthåndværk

Håndkniplinger er igen blevet populære – f.eks. på beklædning, på dækketøj eller som dekoration. Det ser indviklet ud, men der er faktisk kun ganske få regler, som nemt kan læres.

Tilmelding til et kursus

Vi har kreative kurser i hele Københavnsområdet. Se vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fof.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

 

Filtrér