Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Akvarel hos FOF København

Kalender

Kalender

FOF København har hvert år hundredevis af kreative kurser og workshops, hvor du bliver inviteret med på værkstedet. Du kan f.eks. prøve kræfter med klassiske fag som tegning, maling, syning og keramik – eller hvad med at opdage nye teknikker inden for f.eks. foto, glas eller grafisk tryk? Der er også mulighed for at arbejde med planter, pileflet og blomster, og vi udvider løbende vores udbud med nye kurser og teknikker, hvis der er noget nyt, der trender.

Vores kreative aktiviteter foregår både i København og hele det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores kurser – og måske du vil planlægge en aktivitet sammen med andre og skabe gode minder? Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores kreative kurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alle kreative kurser her: Kreative kurser.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8