Skip to content
Akvarel hos FOF København

Kalender

Kalender

FOF København har hvert år hundredevis af kreative kurser og workshops, hvor du bliver inviteret med på værkstedet. Du kan f.eks. prøve kræfter med klassiske fag som tegning, maling, syning og keramik – eller hvad med at opdage nye teknikker inden for f.eks. foto, glas eller grafisk tryk? Der er også mulighed for at arbejde med planter, pileflet og blomster, og vi udvider løbende vores udbud med nye kurser og teknikker, hvis der er noget nyt, der trender. Uanset om du er nybegynder eller erfaren kunstner, har vi noget for enhver smag og interesse.

Vores kreative aktiviteter foregår både i København og hele det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores kurser – og måske du vil planlægge en aktivitet sammen med andre og skabe gode minder? Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores kreative kurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alle kreative kurser her: Kreative kurser.

Billedkunst og design

Udfold dine kunstneriske evner gennem vores tegnings- og malekurser. Uanset om du er interesseret i blyantens præcision, penslens strøg eller eksperimenterende teknikker, tilbyder vi kurser for alle niveauer. Opdag din egen kunstneriske stemme og lad din kreativitet blomstre på papir eller lærred.

Tag hul på et eventyr i lerets verden med vores keramik- og modelleringskurser. Skab unikke og personlige værker ved at udforske forskellige teknikker inden for formgivning og strukturering af leret. Fra håndformning til drejning lærer du at give liv til dine kreative idéer gennem dette alsidige materiale. Få også en dybdegående introduktion til beton som et kreativt materiale. Lær om dets egenskaber, støbeteknikker, og eksperimenter med farver og forme. Vær med til at skabe egne betonværker som vaser, skåle og skulpturer.

Dyk ned i grafisk tryk og lær teknikkerne bag trykning på papir og stof. Skab unikke tryk og udforsk kunsten bag dette traditionelle håndværk. Udforsk glassets magi i vores glaskurser. Skab smukke og funktionelle kunstværker, smykker, skåle eller hvad end hjertet begærer ved at lære forskellige glaslavnings teknikker.

Tekstil og håndværk

Skab dine egne unikke smykker på vores smykkekurser og design dine egne halskæder, armbånd og øreringe med din kreativitet. Lær teknikkerne bag at skabe personlige smykker og udforsk dine kreative evner.

Lad trådene løbe gennem dine fingre og skab smukke tekstiler med vores kurser i strik og hækling. Fra grundlæggende teknikker til avancerede mønstre guider vores erfarne undervisere dig i at mestre kunsten at skabe bløde og unikke tekstiler med nål og garn.

Forvandl stof til kunst gennem vores sykurser. Udforsk syningens verden fra grundlæggende færdigheder som at lægge en knap til mere komplekse mønstre og design. Lad din kreativitet flyde frit, mens du skaber skræddersyede tekstiler og beklædningsgenstande.

Udforsk også kreative håndværk med garn og tråd på vores kurser. Dyk ned i kunsten af at spinde dit eget garn og skabe farverige tekstiler med plantefarver. Lad din fantasi løbe vild med klassisk og moderne broderi, vævning og knipling. Lær håndværkene fra bunden og skab unikke værker.

Forvandl naturens materialer til smukke blomsterdekorationer med vores kurser i blomsterbinding og pileflet. Brug årstidens vilde blomster til vilde buketter, enkle dekorationer og kranse og lær teknikkerne bag at skabe fantastiske buketter, kurve og dekorative elementer med inspiration fra naturens mangfoldighed.

Træ- og møbelarbejde

Giv dine gamle møbler nyt liv og skab unikke indretningselementer med vores møbelpolstrings- og interiørdesignkurser. Lær at ompolstre og ombetrække møbler samt designe egne møbelstykker. Skab æstetisk brugskunst i træ på vores trædrejningskurser. Lær drejebænkens færdigheder og skab skåle, æsker, lysestager og dørskilte i både vådt og tørt træ. Lær kunsten at lave din egen kniv med vores knivkursus. Udforsk skabelsen af en personlig og æstetisk kniv, skabt med stolthed og unik tilblivelseshistorie.

Filtrér
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24