Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Madkurser hos FOF København

Mad fra Danmark og Europa

Mad fra Danmark og Europa

Lær at lave de klassiske retter fra det italienske, græske og østeuropæiske køkken

Europa byder på noget af verdens allerbedste mad. Det sydeuropæiske køkken er bl.a. karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder. På vores madkurser i det italienske køkken går vi på kulinarisk opdagelse i traditionerne og når både rundt om forskellige regionale specialiteter og klassiske retter. Vi laver alt fra fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti. Du kan også få åbnet øjnene for det østeuropæiske køkken. Vi garanterer, det bliver en velsmagende oplevelse! Med det østeuropæiske køkken skal der arbejdes med det russiske og ukrainske køkken og bl.a. laves borsch og pelmeni pierogi med bær og birkes. Det er med alt det gode fra både det kolde og varme bord.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i mad fra Danmark og Europa?

Tag med sydpå eller genopdag det danske køkken på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

SOMMERFERIE

Madkurser i ferien