Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Madkurser hos FOF København

Mad fra Danmark og Europa

Mad fra Danmark og Europa

Lær at lave de klassiske retter fra det italienske, spanske og franske køkken

Europa byder på noget af verdens allerbedste mad. Det sydeuropæiske køkken er blandt andet karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder. På vores madkurser i det italienske og det franske køkken går vi på kulinarisk opdagelse i traditionerne og når både rundt om forskellige regionale specialiteter og klassiske retter. Vi laver alt fra fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti. Du kan også dykke ned i specialiteter som franske oste eller få åbnet øjnene for det østeuropæiske køkken. Vi garanterer, det bliver en velsmagende oplevelse! 

Som hvor mor lavede det...

Det danske køkken har fået en renæssance og der er masser af spændende retter, som vil vække glæde på mange spiseborde. Vi har både madlavningskurser, der tager fat i en bestemt genre af mad, som f.eks. mormormad, og madkurser der henvender sig specielt til en særlig gruppe, f.eks. pensionister eller mænd. Se de mange spændende madlavningskurser her.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i mad fra Danmark og Europa?

Tag med sydpå på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér
  1. 1
  2. 2

Madhåndværk - lær teknikken

Lær at lave sovs