Skip to content
Efterår hos FOF København

Motion, dans og yoga

Motionskurser, dans og yoga i København og hovedstadsområdet

Er du på jagt efter sund og sjov motion? Eller trænger du til at give dig selv og din krop en kærlig håndsrækning? Der er hold for alle aldre og for både begyndere og øvede.

Vi har også et stort udbud af hensyntagende træning, som er kurser for dig, der pga. et fysisk handicap eller andre fysiske skavanker ikke kan deltage i almene hold. Er du gravid, eller har du lige født, tilbyder vi naturligvis kurser i efterfødselstræning og træning for gravide.

Hvilke typer af kurser har I?

Hos FOF København og Nordsjælland finder du mange forskellige former for motion. Alle hold med det formål at kunne give dig den bedste træning. Hvis du har brug for at svinge med hofterne og mærke rytmer fra hele verden, kan du prøve tango eller bollywood- og mavedans. Du kan blandt andet også kaste dig ud i hiphop, moderne dans eller ballet.

Drømmer du om en stærkere og hurtigere krop, kan du finde en lang række af forskellige styrke- og konditionstræningshold, hvor du kommer igennem hele kroppen. Vi tilbyder også klassiske fitnesshold såsom stram op og mave-baller-lår.

Du finder også en lang række af afspændingshold og yogahold, herunder astanga, hatha, iyengar og meget mere. Samtidig kan du få ro i sindet og kroppen til et af vores body/mind-hold. Her styrer alle hold mod at finde ro i den hektiske hverdag.

Derudover er der motionshold, som trodser vejret og er i naturen samt masser af tilbud til vandgymnastik.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser i motion, dans og yoga i København, på Frederiksberg, i Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på motionskurser?

Underviserne på kurserne i motion, dans og yoga er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning indenfor området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Efterfødselstrænings kurser hos FOF København

Gravid og barsel

I form før og efter fødslen

Er du gravid eller nybagt mor? Kom i form med yoga, vandgymnastik eller effektiv efterfødselstræning i selskab med din baby.