Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Motion hos FOF København

Motion, dans og yoga

Motionskurser, dans og yoga i København og hovedstadsområdet

Er du på jagt efter sund og sjov motion? Eller trængert du til at give dig selv og din krop en kærlig håndsrækning? Så meld dig til et af vores bevægelseshold inden for motion, yoga, body/mind, dans eller hensyntagende træning. Kast dig ud i alt fra afspænding og bevægelse over aerobic og mave-baller-lår til træning i vand og gymnastik i alle afarter.

Vi har også et stort udbud af hensyntagende træning, som er kurser for dig, der pga. et fysisk handicap eller andre fysiske skavanker ikke kan deltage i almene hold. Og er du gravid, eller har du lige født, tilbyder vi naturligvis kurser i efterfødselstræning og træning for gravide.

Tilmelding til vores motionskurser

Brug kursusmenuen til at finde de hold, som interesserer dig og betal for dem i vores webshop. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Gravid og barsel

I form før og efter fødslen

Er du gravid eller nybagt mor? Kom i form med yoga, vandgymnastik eller effektiv efterfødselstræning i selskab med din baby.