Skip to content
Yoga hos FOF København

Sommerferie med yoga, detox og mindset-træning

Sommerferie med yoga, detox og mindset-træning

Prøv en yogaferie denne sommer uden lange rejser og med fred i sindet. Den blideste yoga, du nogensinde har prøvet. 

Vi hjælper dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede shots, lækker yoga, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af ugen og dagene efter, så din detox bliver en succes. Efter yogaferien vil du føle dig mærke styrke og klarhed, føle dig mere frisk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet?

Deltagerforudsætninger: Ingen. Alle kan være med. Uanset køn, højde og drøjde. Vi tager hensyn til dine skavanker. Dog er der trapper op til salen. 
Medbring: Din drikkeflaske. Behageligt tøj, varme sokker. 

Din yogalærer er Jane Abigail Rosengren. Jane er uddannet coach (20+ års erfaring), har 3 yogalæreruddannelser og har udviklet konceptet BodyMindness®.

Kurset indeholder

Velkomst med shots.

Lækker, blid yoga som øger din smidighed, styrke og kropsbevidsthed og får dig ind i afkroge af din krop, som du måske aldrig har besøgt. Vi har særligt fokus på at lindre spændinger i nakke/skuldre/lænd. Inklusiv afspænding og meditation. Du får strips med hjem, så du i fred og ro kan teste din syre/base balance, hvilket er en god indikation på din sundhed.

Program

• 11.00-11.15: Velkomst og shots

• 11.15-14.00: Blid yoga, afspænding, selvmassage og meditation

Tidligere deltagere på Janes yogaferier fortæller:

"Tak for den skønneste ferie! Jane er den bedste yogalærer, jeg har mødt gennem mine mange år som yogaudøver. Hun formår at behandle et hold individuelt med det største overskud således, at der tages hensyn til alles behov."

Lisa Buus, 2017

"Jane er en meget højt kvalificeret yogalærer med indlevelse, nærvær og humor, så det var individuelt tilpasset, blid, frigørende og opløftende yogaundervisning. Samtidig yder hun en omsorg for gruppen og for den enkelte, som ikke kan købes for penge. Fantastisk koncept at kombinere yoga og Janes evner for at skabe trygge rammer for spændende og indsigtsfulde samtaler i gruppen."

Lykke Nielsen, 2017

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser