Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Yin Yoga workshop til dig i overgangsalderen.

Yin yoga for kvinder i overgangsalderen – workshop

Yin yoga for kvinder i overgangsalderen – workshop

Overgangsalder kan være en periode med store udfordringer, og kvinder oplever ofte at være i ubalance med sig selv – både fysisk og psykisk. Overgangsalder er dog en naturlig fase i en kvindens liv og kan også føre til selvindsigt, fornyelse og nye muligheder. I Østen kaldes tiden efter overgangsalderen for "kvindens andet forår".

I denne workshop skruer vi ned for tempoet og op for nærvær, selv-accept og egenomsorg. Vi skal bevæge os med langsomhed og indre opmærksomhed for at dyrke den feminine, stille, meditative, afkølende yin-energi, som er modvægten til den maskuline, varme, aktive, udadvendte yang-energi. Denne yin-praksis er særlig skabt for kvinder i overgangsalder og kan bringe balance til nervesystemet, smidiggøre og rehydrere bindevævet samt stimulere livsenergien og de indre organer. Det er en praksis, der skaber den nødvendig ro og hvile, så kvinden kan genskabe kontakten til sig selv og sit indre landskab.

I denne workshop vil du blive guidet trygt og kærligt igennem...

  • Et lille oplæg om overgangsalder fra et østligt perspektiv
  • En energifrigørende praksis for leddene
  • En komplet yin yoga-praksis
  • Små meditationer og refleksionsøvelser
  • Beroligende åndedrætsøvelser
  • En guidet afspænding
  • Forslag til nemme øvelser, du kan lave i hverdagen

Værd at vide

Du er hjerteligt velkommen, lige meget hvor du er i din rejse igennem perimenopausen og menopausen. Det kan være, at du er en kvinde i starten af fyrrerne, der gerne vil forberede dig til den næste stor livsovergang. Det kan være, at du allerede mærker en del fysiske og psykiske forandringer i forbindelse med din overgangsalder. Det kan også være, at du er landet på den anden side, hvor menstruationscyklussen er ophørt.

Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Evangelia Xiromeriti på evi@chandrayoga.dk.

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser