Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

foto af kvinde der dyrker yoga

Yoga for styrke og smidighed

Yoga for styrke og smidighed

Vil du gerne gøre noget godt for både krop og sind? Så er yoga måske den helt rette træningsform for dig!

Yoga er nemlig en fantastisk træningsform, hvor du kan bygge bro mellem krop og sjæl. Gennem forskellige kropsstillinger og med åndedrætsteknikker får du bevæget kroppen på en balanceret måde og skaber ro i sindet.

Yoga er for eksempel et rigtig godt værktøj, hvis du ønsker at lære at håndtere stress og skabe en hverdag med mere overskud og energi. Samtidig styrker du kroppen og opbygger en god, solid kernemuskulatur. Både muskler og led smidiggøres, og du får trænet din fysiske styrke, udholdenhed og balance.

Undervisningen

Dette yogahold er for dig, som gerne vil styrke kroppen og arbejde med din balance og kropsholdning.

Vi vil bevæge os i forskellige yogastillinger med særligt fokus på styrke, stabilitet, holdningskorrigerende øvelser og smidighed. Ved hver mødegang træner vi kroppen godt igennem, og så afslutter vi med stræk og afspænding. På den måde kan du gå herfra med en stærk følelse af velvære, fornyet energi og overskud.

Værd at vide

Yoga er for alle! Så uanset om du er nybegynder eller en garvet yogaudøver, er du mere end velkommen til at være med, når vi skal arbejde med styrke og smidighed af kroppen.

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser