Skip to content
Lær at spille trommer hos FOF København

Musikundervisning

Musikundervisning i København og omegn – lær at spille et instrument

Drømmer du om at lære at spille et nyt instrument? Kunne du tænke dig at gå til intensiv musikundervisning på små hold, er du til soloundervisning eller mest til sammenspil – så læs mere her! Udfold dit talent og oplev glæden ved at spille musik på et af vore mange kurser eller på vores musikskole i København. Vores musikundervisning henvender sig til alle, der holder af musik, både som hobby og professionelt.

Vi tilbyder en bred vifte af musikundervisning. Hvad enten du er nybegynder eller har spillet i flere år, har vi den type musikundervisning, der passer præcist til dit niveau og dine ønsker.

Du skal som udgangspunkt have dit eget instrument med, men I visse tilfælde har vi låne-instrumenter. Der findes også forskellige lejemuligheder. Er du i tvivl, så kontakt os eller den pågældende underviser. Gælder dog ikke klaver og trommer.

Guitar, trommer, klaver, saxofon, violin – og meget, meget mere

Vi tilbyder musikundervisning i et væld af forskellige instrumenter. Vi har selvfølgelig undervisning i alle de mest almindelige instrumenter som guitar, klaver, trommer, saxofon, violin, cello og så videre. Men vidste du, at du hos os også kan du lære at spille ukulele eller blive en ørn til musikteori? Se al musikundervisning og find flere informationer om vores musikskole herunder.

Du har også mulighed for at give dit instrument den maksimale opmærksomhed med soloundervisning i musik. Se de enkelte kurser herunder.

Er du mere til sammenspil har FOF København og Nordsjælland også en række muligheder som for eksempel kammermusik, rockband, jazz, Senior-rock og endnu flere. For dig, som ikke er til klassiske instrumenter, har vi undervisning i musik på computeren, hvor du lærer at lave din egen musik med programmer som Logic og Garageband. Eller hvad med undervisning i hørelære eller komposition? FOF København og Nordsjælland tilbyder et væld af muligheder.

Hvor kan jeg spille musik i København og omegn?

FOF København og Nordsjællands musikskole er centralt placeret i København, lige ved Nørreport St. Herudover tilbyder vi musikundervisning rundt i hele hovedstadsområdet. Se hele kursusprogrammet for vores musikundervisning og musikskole under de enkelte kategorier og hold. Vi har ofte et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.

Tøv ikke med at tilmelde dig ventelisten, hvis der er en sådan ved dit ønskede hold. Vi holder øje med ventelisten dagligt, og vi forsøger at skabe plads på pågældende hold eller oprette nye.