Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær at spille guitar hos FOF København

Guitar og ukulele

Undervisning i guitar og ukulele i København

Lær at spille guitar på aftenskole. Guitaren er et utroligt populært instrument, fordi den er alsidig og kan bruges i alle former for musik, uanset genre. Det er sjovt at spille guitar, og det er nemmere, end du tror, at komme i gang og blive dygtigere. Hvad enten du er begynder eller øvet, tager vores guitarundervisning udgangspunkt i netop dit niveau. 

Der er mange former for guitar, og hos os kan du lære at spille netop den slags guitar, du har lyst til. Kunne du tænke dig at lære at akkompagnere dig selv og andre eller spille små melodistykker? Så skal du vælge et af vores kurser i akustisk og rytmisk guitar eller rytmisk guitar og el-guitar. Vi har også guitarundervisning i elektrisk blues- og rockguitar, hvor vi kigger de store guitarikoner i kortene. Her lærer du også om plekterteknik, venstrehåndsteknik, tonedannelse, forstærkere m.m. Er du mere til bluesguitar, skal du vælge vores guitarkursus i bluesguitar, hvor vi arbejder vi med den akustiske blues- og slideguitar, især »slide-tuning« i åben D, men også blues i normal tuning. Vi har også guitarundervisning i kombination med sangundervisning eller undervisning i sangskrivning. Så der er masser af muligheder for at lære at spille guitar hos os.

Undervisning i ukulele

Ukulele er et traditionelt, firstrenget strengeinstrument fra Hawaii. Har du lyst til at lære eller blive bedre til at spille ukulele? Så tag et kursus på aftenskole. Vores dygtige undervisere står klar til at lære dig instrumentet fra bunden, eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere. Undervisningen på vores kurser i ukulele sker på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges efter dit niveau og dine ønsker til repertoire.

Guitar- og ukuleleundervisning for både begyndere og øvede

Vores guitarundervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire.

Tilmelding til guitar- og ukuleleundervisning

Vi tilbyder guitarundervisning i bl.a. København og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i guitar i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Leder du efter guitarkurser for børn?

Se vores musikundervisning for børn.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Lær at spille et instrument med dit barn

Musikundervisning for familier

En sjov og lærerig måde at være sammen på for børn og deres forældre – eller måske bedsteforældre? Se vores udvalg af musikundervisning for børn og voksne.