Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

I samarbejde med Teglporten Genoptræning – Rudersdal Kommunes Center for forebyggelse og rehabilitering – tilbyder FOF København og Nordsjælland specialhold for borgere, der har brug for et opfølgende tilbud efter endt genoptræning eller et andet forløb i Teglporten-regi.

Bor du i Rudersdal Kommune, og har du brug for at fortsætte din træning med et opfølgende motionstilbud efter et endt genoptræningsforløb?

FOF København samarbejder med Rudersdal Kommunes Center for forebyggelse og rehabilitering om træningstilbud til dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb eller et andet forløb i sundhedscentret og som ikke kan deltage på vores almindelige aftenskolehold pga. et større behov for individuel vejledning og mere tid til de forskellige øvelser.

Holdene fungerer som en forlængelse af sundhedscentrets tilbud, og du kan fortsætte, så længe du ønsker og har brug for vedligeholdende træning – sæson efter sæson. På den måde kan du fortsætte den type træning, som du kender fra Teglporten Genoptræning. Holdene bliver udviklet i tæt samarbejde med Forebyggelsesafdelingen på Teglporten Genoptræning. Det betyder, at vi udvider med flere hold, når der mangler ledige pladser, men også at vi opretter nye holdtyper, hvis der mangler opfølgningshold til en bestemt patientgruppe.

Hvilken type specialhold kan jeg gå på i Rudersdal Kommune?

I samarbejde med Teglporten Genoptræning udbyder vi hold i to forskellige kategorier: »Senior Fitness« og »Knæ/ankelhold«.

Senior Fitness er et træningshold for dig, der har deltaget i et genoptræningsforløb på Teglporten Genoptræning pga. diabetes, kræft, KOL, overvægt eller pga. balanceproblemer.

Knæ/ankelhold er et træningshold til dig, der har afsluttet et genoptræningsforløb på Teglporten Genoptræning efter en fod/ankelskade, en akillesseneskade, en knæskade eller efter indsættelse af et nyt knæled. Du kan også have trænet for at undgå en ankel eller knæoperation.

Hvor og hvordan foregår træningen?

Træningen foregår på Teglporten Genoptræningscenter, Teglporten 11, 3460 Birkerød.

Holdene er karakteriseret ved at være små hold med maks. 8-10 deltagere. Træningen foregår stående, siddende og liggende på gulv. Øvelserne består af frie øvelser med egen kropsvægt samt øvelser med brug af balancepuder, elastikker, små og store bolde, håndvægte samt konditions- og styrketræningsmaskiner.

Hvem er min underviser?

På vores specialhold i Rudersdal Kommune får du professionel vejledning af vores undervisere, som alle er uddannede fysioterapeuter.

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Du kan se vores forskellige holdtyper under henholdsvis herunder. For at blive tilmeldt skal du tale med vores fagkonsulent, som kan være med til at vurdere, hvilket forløb der vil egne sig bedst til dig.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at læse mere om de hold, vi tilbyder i Rudersdal Kommune i samarbejde med Teglporten Genoptræning, så download brochurerne herunder.

For nærmere information og tilmelding kontakt os på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Rudersdal Kommune

Filtrér