Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk

Ciao! Lær italiensk på aftenskole og få mere ud af din næste rejse til Italien

Er du på udkig efter et kursus i italiensk for begyndere, italiensk for øvede eller kurser, hvor der kun tales italiensk? Tag et italienskkursus på aftenskole og lær italiensk fra bunden eller tag et videregående kursus i italiensk og bliv endnu bedre til sproget. På vores italienskkurser koncentrerer vi os om at lære sproget, men du bliver også naturligt introduceret til den pragtfulde italienske kultur, de skønne byer, den smukke italienske natur – og meget, meget mere. 

Tag et italienskkursus hos os, hvad enten du skal på ferie eller studere i Italien eller har brug for at lære italiensk i jobmæssig sammenhæng. Vores italienskundervisning varetages af kompetente italienskundervisere, som giver dig værktøjerne til at mestre det italienske sprog, og vi tilbyder italienskkurser for både begyndere og øvede. Alle kurser er målrettede for at udvikle dit ordforråd og oplev glæden ved at kunne samtale på italiensk. Hvis du har brug for at lære italiensk på rekordtid, kan du også vælge et lynkursus i italiensk med intensiv italienskundervisning.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her tilbyder vi sprogundervisning i italiensk

Vi har italienskkurser i rundt i hele hovedstadsområdet. Se de enkelte kurser for mere information.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i italiensk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Vores italienskkurser

Lær italiensk på aftenskole og forbered dig til din næste rejse til det smukke Italien. Vores italienskkurser er designet til både begyndere og øvede, og vi tilbyder en bred vifte af niveauer og muligheder hvis det skal gå stærkt. Uanset om du ønsker at mestre grundlæggende italiensk, fordybe dig i sproget eller forberede dig til specifikke situationer som ferie eller studier i Italien, har vi det rette kursus for dig.

På vores italienskkurser er fokus ikke kun på sproget, men også på at udforske den rige italienske kultur, de charmerende byer og den betagende natur. Vores erfarne italienskundervisere sikrer, at du ikke kun lærer sproget, men også får en dybere forståelse af den italienske livsstil. Uanset om du har planer om at rejse til Italien, studere i landet eller ønsker at forbedre dine sprogkundskaber i jobmæssig sammenhæng, har vi kurser, der passer til dine behov.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5