Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær koreansk hos FOF København

Koreansk

Annyeong haseyo! Lær koreansk på aftenskole og få mere ud af din rejse til Korea

Skal du besøge Korea? Tag et kursus i koreansk hos FOF København og lær sproget. Du får også en introduktion til landets kultur, så du kan begå dig på rejsen, hvad enten du skal på turistrejse, studere eller på forretningsrejse. Du får styrket dine sprogkundskaber og får opbygget et ordforråd, så du er klædt på til at kommunikere med de lokale. Vi tilbyder koreanskundervisning for både begyndere og øvede. Du bliver undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig til at mestre det koreanske sprog.

Hvordan foregår undervisningen på jeres koreanskkurser?

På begynderkurset arbejder vi med alfabetet, basal sætningskonstruktion og et lille praktisk ordforråd. Sideløbende taler vi om koreansk skik og brug. På Niveau A1 plus arbejder vi med at udbygge ordforrådet og øver lidt mere avancerede dialoger. Læs mere om undervisningen på de forskellige niveauer i kursusoversigten nedenfor. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her tilbyder vi sprogundervisning i koreansk

Vi har koreanskkurser i København.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i koreansk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér