Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Sprog og kommunikation hos FOF København

Polsk

Cześć! Lær polsk på aftenskole i København

Vil du lære vores naboer bedre at kende, og udforske den europæiske sprogkultur? Sprogkundskaber er en god vej dertil, så du kan nyde opholdet på ferie eller arbejde. På kurset får du en grundlæggende introduktion til polsk med fokus på enkle vendinger og sætninger og på oparbejdelse af et grundlæggende ordforråd.

Hvordan foregår jeres polsk undervisning?

På vores sprogkurser i polsk lærer du det grundlæggende omkring læsning og udtale, basisgrammatik og opbygger gradvist et større og større ordforråd. Undervisningen giver dig også indblik i Polens store og interessante kultur og historie.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i polsk?

Se vores kurser i polsk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Undervisningen er i København. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér