Skip to content
Lær russisk hos FOF København

Russisk

Privet! Lær russisk i København på aftenskole – undervisning i russisk på alle niveauer

Skal du besøge Rusland, eller vil du bare gerne lære sproget? Interesserer du dig for landene, der grænser op til Rusland, er russiske sprogkundskaber også meget anvendelige. Hos os kan du lære russisk, hvad enten du er begynder eller øvet. Vi tilbyder russiskundervisning med kompetente undervisere, der hjælper dig til at mestre det russiske sprog. Vores kurser i russisk er velegnede for alle, der ønsker at lære sproget – både for dig, der skal besøge Rusland eller dig, som skal bruge sproget i professionelle sammenhænge. Lær sproget sammen med andre, der interesserer sig for det russiske sprog, samfundet og kulturen. 

Hvordan foregår russiskundervisning hos FOF København?

På begynderkurset er der fokus på talefærdighed, udtale og forståelse for sprogets opbygning. Vi arbejder med alfabetet og et lille, praktisk ordforråd, så du kan udtrykke dig i enkle vendinger og læse skilte, overskrifter og lette tekster. På de videregående kurser fokuserer vi på at udvide dit ordforråd og gå mere i dybden med grammatikken. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Læs mere om vores russiskundervisning på de forskellige niveauer under de enkelte kurser. Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvor kan jeg gå til russisk?

Vi tilbyder russiskundervisning i København og på Frederiksberg.

Hvordan tilmelder jeg mig et russisk kursus? 

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dkeller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér