Skip to content
foto af mennesker der sidder på græsplæne med udsigt

Udeliv og hobby

Udeliv og hobby – tid til at dyrke dine interesser

Elsker du at være ude i det gode – og nogle gange mindre gode – vejr? At fiske og være på havet i sejlbåd? Har du grønne fingre, men mangler inspiration? Eller savner du en hobby?

Se også vores oplevelser i naturen for familier.

Hvilke typer af kurser har I?

Tag med ud på havet på et af vores kurser i sejlads, eller tag fiskestangen på nakken på vores kursus i lystfiskeri. Eller er du mere til fastlandet? Her er der både mulighed for, at du kan lære at designe og planlægge din have, tage jagttegn eller gå til hundetræning.

Eller hvad med at lære noget nyt? Tag et begynderkursus i bridge og få en hobby for livet.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder undervisningen er i København, Charlottenlund, i Hornbæk og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Kom med ud i naturen

Familieture

Trænger I til frisk luft og en familieaktivitet i weekenden? Hvad med at tage på en sjov familietur sammen ud i naturen! Se vores udvalg af familieture der byder på mange spændende oplevelser som f.eks. sanketure eller fisketure for hele familien.