Skip to content
Kom i form før eller efter fødslen hos FOF Nordsjælland

Gravid, efterfødsel og baby

Motion for gravide, barslende og baby hos FOF Nordsjælland

Tiden under og efter graviditeten er unik og fyldt med store forandringer, både fysisk og mentalt. Det er vigtigt at træne kroppen hensigtsmæssigt før og efter fødslen, når kroppen er klar til det. Hos FOF Nordsjælland kan du deltage på motionskurser for gravide eller på efterfødselskurser, hvor du kan styrke, afspænde og genoptræne kroppen. Du kan også dyrke motion sammen med dit barn og andre i samme situation som dig. Lige nu har vi flere hold i både Ordrup, Gentofte og Charlottenlund fx i Kildeskovshallen, Strandlund og FOF Huset.

En kærlig håndsrækning før og efter fødslen

En fødsel kan være hård ved kroppen, og det kan betyde spændinger og ømme muskler. Til vandgymnastik for gravide kan du afspænde og aflaste kroppen, så du kan blive klar til fødsel og barsel. På et efterfødselskursus får du trænet bækkenbund, styrket mave, baller, lår og ryg. Det er med til at styrke din krops muskler, forbedre din kropsholdning, løsne op for spændinger og øge dit overskud.

Til babymotorik, tumlingeleg og babysvømning kan du give dit barn den bedste motoriske start på livet med forskellige øvelser, som stimulerer barnets sanser for balance, syn og berøring. Kurserne er åbne for både mødre og fædre på barsel.

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, Gribskov, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.