Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra den 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Gå på malekursus hos FOF

Farver og lys i maleriet

Farver og lys i maleriet

Her kan du arbejde med dit eget maleri og få inspiration til motiver, der passer til dig. Der er stor fokus på valg af farver, så du får et smukt maleri. Du bliver ligeledes trænet i lys og toninger, så farverne træder bedst frem. Man arbejder på hvert sit niveau til inspiration for hinanden.

Der er plads til alle. Begyndere og øvede. Vi har billedanalyse hver tredje uge. Der bruger vi en halv time på at kigge på en deltagers værker. Underviser sætter ord på de grundlæggende elementer i malerierne. Det kan give en øjenåbner og noget inspiration. 

Underviser Tina Rosenberg vejleder og støtter hver enkelt person i deres maleproces, og du kan udveksle erfaring med andre interesserede malere. Her er et hyggeligt og inspirerende miljø. Vi arbejder på et værksted, der ligger i Frederiksværk (Hans Futtrups Sti 6). Her er dejligt, lyst og varmt med god plads. Her er staffelier, borde, stole og vandbøtter. Du medbringer selv farver, pensler og lærreder. I pausen drikker vi kaffe/the og har et hyggelig samvær.