Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Sprogkurser hos FOF Nordsjælland

Sprog

Sprogkurser hos FOF Nordsjælland – styrk dine sprogkundskaber

Sprogkurser hos FOF Nordsjælland – styrk dine sprogkundskaber

Vil du kunne begå dig på din næste rejse, have et forspring på uddannelsen, arbejde i en international virksomhed eller måske flytte til udlandet? Sprogkurser er et springbræt til en stadigt mere international verden, og det at kunne et fremmedsprog åbner mange døre og øger vores kulturforståelse. Vi tilbyder sprogundervisning i engelsk, spansk, tysk, fransk og italiensk, både for begyndere, øvede og de mere avancerede. Vores sprogkurser er inddelt i niveauer, så du kan finde et hold, der passer til dig – se vores niveaubeskrivelser for sprogkurser.

Mange fordele ved sprogundervisning på aftenskole
Hos FOF Nordsjælland kan du forbedre dine sprogkundskaber, genopfriske gloserne eller lære et helt nyt sprog fra bunden igennem øvelser og samtale. Du får professionel undervisning af vores kompetente og engagerede undervisere, som ofte har undervisningssproget som modersmål, og som er fagligt dygtige og besidder en stor viden om sproglandenes kultur- og samfundsforhold.
Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har sprogkurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måned. Holdstart er typisk i starten af januar og september.
Vi tilbyder sprogkurser i engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk og japansk fra begynderniveau til intensive kurser på avanceret niveau med udgangspunkt i Den Fælles Europæiske Referenceramme for sprog. Sprogundervisningen foregår altid i trygge og motiverende rammer, så du har de bedste forudsætninger for at lære nyt.

Materialer til sprogkurser
Hvis den enkelte underviser har valgt bøger og materialer, vil det i de fleste tilfælde stå oplyst under holdet. Hvis ikke, vil det blive afklaret ved første mødegang. Undervisningsmaterialerne skal du selv anskaffe, evt. låne af underviser eller på biblioteket, og hvis der udleveres kopier til undervisningsbrug, opkræver underviseren typisk omkring 2 kr. pr. kopi.

Online sprogkurser hos FOF Nordsjælland
På vores online sprogkurser kan du lære sprog som fjernundervisning, uanset hvor du befinder dig og med samme gode undervisningskvalitet og fællesskab. Det kræver blot en computer og en internetforbindelse, da sprogundervisningen foregår i et brugervenligt online mødeværktøj som Zoom. Online sprogundervisning giver dig mulighed for at forbedre dine sprogkundskaber og vedligeholde dine kompetencer hjemmefra.

FOF Nordsjælland tilbyder sprogkurser i bl.a. Allerød, Blovstrød, Charlottenlund, Farum, Frederiksværk, Fredensborg, Gentofte, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Rungsted, Værløse 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.