Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Gå til franskundervisning i FOF

Fransk

Lær fransk fra bunden eller genopfrisk gloserne – franskundervisning på aftenskole

Vil du gerne lære at tale fransk, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Franskmænd elsker når turister forsøger sig på deres smukke modersmål. Bliv god til at bestille din frokost på den pittoreske fortovsrestaurant og bliv bedre til at forstå sælgerne på markedet og oplev tilfredsstillelsen ved at kunne føre en samtale på fransk. Eller oplev de store klassikere på deres originalsprog. 


Hos FOF Nordsjælland tilbyder vi franskundervisning på flere niveauer, så du kan lære det franske sprog fra bunden eller udvide dine sprogkundskaber. 
Vi har franskundervisning for begyndere og lettere øvede, som er for alle, der gerne vil lære det mest basale. Disse A-niveau sprogkurser vil gøre dig i stand til at kunne bestille mad, læse lettere tekster eller føre kortere samtaler. Vi har også franskundervisning på B-niveau for mere øvede. Her vil vi arbejde mere dybdegående med fransk grammatik, udtale, læsefærdigheder og samtaler på et højere fagligt niveau. Du vil blive i stand til at læse længere tekster og føre helt almindelige hverdagssamtaler. På vores C-niveau er der konversation på højt niveau, hvor vi f.eks. vil diskutere samfundsforhold, udvikle dine sproglige kompetencer og kunne tale flydende fransk.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi franskundervisning

FOF Nordsjælland tilbyder franskundervisning i Blovstrød, Charlottenlund, Farum, Helsingør, Gentofte, Hillerød, Hørsholm og Værløse. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Se også vores andre sproghold her 

Filtrér

Se også vores andre sprogkurser