Skip to content
Tag et sprogkursus i italiensk hos FOF

Italiensk

Lær italiensk fra bunden eller genopfrisk gloserne – italienskundervisning på aftenskole

Vil du være klar til ferien, eller drømmer du om at tale flydende italiensk? Italiensk for begyndere er mere end en film – det er dér, hvor vi alle starter. Hos FOF Nordsjælland kan du gå til italienskundervisning og dykke ned i italiensk sprog og kultur. Vi har italienske sprogkurser for både begyndere og øvede og på konversationsniveau.

Leder du efter italiensk for begyndere eller et genopfriskningskursus, så er italienskundervisning på et A-niveau passende. Her kan du lære italiensk fra bunden, hvor vi fokuserer på let samtale, lettere grammatik og udvikler dit ordforråd. Et italienskkursus på dette niveau er for dig, som gerne vil kunne bestille mad, spørge om vej eller deltage i samtaler på dine rejser rundt omkring i verden. Vores italienskundervisning tilbydes også på et B-niveau, som er for alle, der tidligere har haft en del italienskundervisning enten i skolen eller på et kursuscenter. Her arbejder du primært med samtaletræning, italiensk grammatik, udtale og ordforråd, og du vil være i stand til at deltage i hverdagssamtaler og diskussioner på ferien eller jobbet.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi italienskundervisning

FOF Nordsjælland tilbyder italienskundervisning i Hørsholm, Helsinge, Værløse, Gentofte, Helsingør, Hellerup og Hillerød. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér