Skip to content
Udeliv og havekurser i FOF Nordsjælland

Udeliv

Sejlads, jagttegn og have – kurser for dig, der elsker at være ude i det fri

Nyder du at bruge tid i naturen, indånde den friske havluft eller sysle med små og store haveprojekter? Så er FOF Nordsjællands friluftskurser noget for dig. Vi har kurser for alle, der elsker en aktiv fritid – fra jagttegnskurser til de jagt- og naturinteresserede, over kurser i sejlads og navigation, til havekurser fyldt med ny viden og inspiration til dit havearbejde.

Skøn natur, haveinspiration og udelivskurser

Vores jagttegnskurser er for alle, der er interesseret i jagt og natur. Det er obligatorisk at tage jagttegn, for at gå på jagt i Danmark. Kurserne giver derfor en bedre forståelse for lovgivning, fugle- og dyrekendskab, jagtetik og jagtformer, så du kan være bedst muligt forberedt til jagtprøven.

På vores kurser i sejlads får du viden om at sejle og befinde sig til søs. Vi tilbyder hver sæson forskellige kurser i sejlads for begyndere og øvede, hvor du kan lære grundlæggende sømandskab, navigation, sikkerhed om bord og søregler. Vi tilbyder blandt andet tidevandskurser og duelighedsbevis.

Vores havekurser er for dig med grønne fingre – eller en drøm om at udvikle dem – som ønsker at skabe smukke og grønne uderum med inspiration og kyndig instruktion, så du kan give dine blomster, planter og træer bedst mulig grobund. 

FOF Nordsjælland tilbyder blomsterkurser, havekurser, tidevand- og jagttegnskurser i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Fredensborg, Gribskov, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.