Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

FOF Nordvestjylland, Holstebro, lær IT sammen med andre

Foto - IT - teknik - penge

Foto - IT - teknik - penge

I denne kategori har vi samlet alle kurser inden for IT, foto, teknik og penge - læs mere om det enkelte kursus nedenfor.

Vores meget afholdte IT-underviser, Henning Villadsen, er desværre gået bort, hvorfor vi ikke udbyder IT-undervisning i foråret 2023. Vi er på udkig efter en ny underviser og lægger hold op, så snart vi er kommet i mål med det.

Vi lever i den digitale tidsalder. Vi handler på nettet, vi læser vores avis på nettet - vi kommunikerer med vores læge på nettet og stort set alle vigtige dokumenter hentes og bearbejdes via nettet.

Mobilen eller vores I-pad er nutidens fotografiapparat, og behovet for redigering, bearbejdning og forsendelse af fotos er stort.

Ligeledes er behovet for undervisning, indsigt og sikkerhed stort og stigende - og FOF tilbyder en bred vifte af IT-kurser.