Skip to content
Sprogø

Udflugter og ture

Udflugter og ture

Turen går til...?
Ja, hvor går turen hen?

 

Du kender allerede rejsebøgerne til Mallorca eller København, men nu får du også én for FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens. 
Ved hver sæson byder vi på nye og interessante rundvisninger, byvandringer og ture. De vil altid være aktuelle og sæsonbestemte. Derudover er alle vores rundvisere kompetente, så du kan kun se frem til noget godt!

Oplev Danmark nu

Danmark gemmer på utrolig mange skjulte skatte – nogle er små, mens andre er større. 

På FOF 's ture får du set enestående natur, som du ikke har oplevet før, og du får mødt nye personer og dannet nye relationer til folk, som alle også gerne vil opleve Danmark på en anderledes måde. Danmark er et interessant og spændende land, hvilket også er grunden til, at flere tusinde turister valfarter hertil hvert år.

På busturene kan du bl.a. opleve historiske perler, fortidsminder og andre spændende steder. 
Så tag med uanset om du er i humør til natur eller kultur. 

Udflugterne kan bruges som et alternativ til en rejse til udlandet - eller til dig som bare er frisk på oplevelser i Danmark.

Tag på en gåtur med mig

Udover udflugter kan du også tage på vores byvandringer, hvor du vil opleve at blive ét med historien og kulturen. Odense er Danmarks tredje største by, og den indeholder store mængder af historie. Her vil du sammen med andre kulturinteresserede få spændende oplevelser. 

Oplev Odense med helt nye øjne, måske opdager du nye og spændende steder – eller måske hører du bare en sjov historie. 
Det eneste du skal medbringe, er dit gode humør. 

Nye idéer?

Hvis du synes, at der mangler en bestemt udflugt, så tøv ikke – skynd dig at skrive til os.