Skip to content

Nåede du ikke at melde dig på et hold, inden det startede? så send os en mail på ostfyn@fof.dk ;-)

FOF Østfyn laver busture sammen med Giba rejser

Ture og rejser

Tid til en uforglemmelig kulturel oplevelse? Tag med FOF Østfyn på tur!

At rejse er at leve. De seneste par år har oplevelsesbarometeret dog nok stået en anelse lavt for mange, og måske tørster du også efter at få hældt ny inspiration på kedlen. Hos FOF Østfyn er vi ved at være klar med efterårssæsonens program, der indeholder en række spændende oplevelser, både i nabolaget, andre steder i Danmark og i udlandet. Hvad enten din interesse ligger indenfor historie, kultur, samfund, infrastruktur eller natur, så tag med FOF Østfyn på vores oplevelsesrige og veltilrettelagte ture.

Der vil være en udflugt til det 45 meter høje, hyperbel-formede Skovtårn og et af Danmarks største godser, Gisselfeld Kloster, i Haslev på Sjælland. I samme område finder vi også Holmegaard Værk, hvor man blandt andet kan opleve 42.000 stykker Holmegaard-glas og 6.000 stykker Kähler-keramik. Til jul nyder vi det årlige og stemningsfyldte julemarked i Tivoli. Lidt syd for Mariager finder vi Hvidsten Kro fra 1634, der er en af landets ældste kroer med en spændende fortælling, der også indebærer historien om Hvidstengruppen - og i den mere moderne ende af skalaen kommer vi på besøg helt ude på startbanen af Københavns Lufthavn eller på tour hos Mercedes-Benz i Bremen. 

Så uanset om du er på udkig efter spændende udflugter, endagsture eller rejser med kulturelt indhold, så kan du finde kvalitetsture for et modent publikum i vores FOF Østfyns program. 

Praktisk information:
FOF Østfyn udbyder ture og rejser i samarbejde med GIBA Travel. Ved framelding af ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende.