Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
litteratur bøger bogstak læsning krimi roman novelle

Litteratur - Skrivekurser - Gotisk skriftlæsning

Litteratur - Skrivekurser - Gotisk skriftlæsning

Dyrk din indre læsehest eller forfatterspirer med et kursus hos FOF Sydøstjylland i Horsens!
Dyk ned i bøgernes verden og tyg dig igennem forskellige genrer som en vaskeægte bogorm, til litteratur-arrangementer eller leg med ord, rim og sætninger ved forskellige kurser, hvor du lærer, hvordan man skriver som en forfatter.

Litteratur er for mange en måde at rejse på, uden at flytte sig fra sofaen. Med lydbøgernes indtog kan man nu også læse og opleve boguniverser mens man er på farten. Litteratur er noget, der samler mennesker i fællesskaber. I en litteraturklub i Horsens kan man diskutere de bøger, som man elsker eller elsker at hade og derved få udvidet sin verden og sin læselyst!

Bøger er også noget, som man kan skrive, hvor fantasien kan få frit spil. Her kan man som forfatter selv bestemme, hvordan den ideelle historie skal skrues sammen. Forfatter er ofte en ensom hobby og beskæftigelse, men med et skrivekursus i Horsens får du et fællesskab med andre skrivelystne forfatterspirer.

På et forfatterkursus i Horsens kan man få sparring og give feedback på hinandens tekster og måske endda få hjælp til at komme ud over rampen og endelig få antaget ens manuskript hos et forlag.

Mulighederne er mange - litteratur samler mennesker og du kan starte din rejse ind i bøgernes verden hos FOF Sydøstjylland i Horsens.

Se alle aktuelle tilbud indenfor litteratur, læsekreds, skrivefællesskaber og forfatterkurser i Horsens og omegn på siden her!