Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Sprogundervisning hos FOF i Horsens og Vejle

Sprog

Sprog kurser

Sproglige Stier: Kurser til Sprog 


Vi tror på, at sprog er nøglen til at forbinde med andre kulturer, udvide vores horisonter og opbygge broer mellem mennesker.

 

Hos os i vores kurser vil du blive introduceret til forskellige sprog og deres strukturer, ordforråd og grammatik. 

Brug kurserne til din næste rejse og snak med de lokale eller boost dit CV og mulighed for at kommunikere med internationalt personale på din arbejdsplads


Vores dedikerede undervisere vil guide dig gennem en række aktiviteter, øvelser og samtaler, der vil hjælpe dig med at udvikle dine sprogfærdigheder og opnå en dybere forståelse af sprogets betydning og anvendelse.


Så kom og lad os sammen udforske verden gennem sprog og skabe nye muligheder for læring og forståelse på vores spændende sprogkurser!


 • Hvilket niveau skal du vælge?

  Her finder du alle niveauer for vores sprogundervisning. Hvis du ikke finder et passende niveau her på siden, er du velkommen til at kontakte FOF på 7625 8988 og få oplyst vores underviseres telefonnummer. De vil naturligvis gerne hjælpe med at finde det rigtige niveau til dig.
 • Basisniveau

  Niveau 1: Begyndere (A1)

  På dette niveau har kursisten intet kendskab til sproget.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan stille og besvare simple spørgsmål og introducere sig selv.

  Niveau 1,5: Begyndere (A1)

  Kurset er en fortsættelse af niveau 1. Kurset henvender sig til kursister, som har deltaget i begynderundervisning ca. et halvt år.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan stille og besvare simple spørgsmål og introducere sig selv.

  Niveau 2: Grundlæggende (A1+)

  Kursisten kan stille og besvare simple spørgsmål i nutid. Kursisten kan introducere og fortælle kort om sig selv.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan forstå og gøre sig forståelig i de mest simple hverdagssituationer.

  Niveau 3: Let øvet - Samtale (A2)

  Kursisten er i stand til at forstå og gøre sig forståelig i hverdagssituationer samt at sammensætte en række sekvenser til et hele i nutid og datid. Kursisten kan stille og besvare simple og korte spørgsmål relativt flydende, men mangler dog stadig ordforråd og evnen til at kunne omsætte grammatikken til praksis.

  Slutniveau: Kursisten er i stand til at forstå og konversere i og om kendte hverdagssituationer.

 • Mellemniveau

  Niveau 4: Øvet - Konversation (B1)

  Kursisten er i stand til at forstå og konversere om kendte hverdagssituationer. Kursisten har et godt kendskab til og kan anvende den overordnede opbygning af sproget samt omsætte grammatikken til praksis. Kursisten kan forstå den overordnede mening i en samtale, men har dog stadig et begrænset ordforråd på visse områder.

  Slutniveau: Kursisten er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer.

  Niveau 5: Let avanceret (B2)

  Kursisten er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer, især én til én. Kursisten har et udvidet ordforråd, kan generelt følge et møde, et foredrag og lignende og kan selv stille spørgsmål om specifikke emner.

  Slutniveau: Kursisten kommunikerer afslappet i hverdagssituationer og kan præsentere og opsummere sine idéer over for en eller flere personer.

 • Avanceret niveau

  Niveau 6: Avanceret (B2-C1)

  Kursisten kommunikerer afslappet i hverdagssituationer og kan præsentere og opsummere sine idéer over for en eller flere personer. Kursisten har et stort ordforråd og behøver kun sjældent at lede efter ord. Kursistens grammatiske fejl er ikke forstyrrende for tilhøreren.

  Slutniveau: Kursisten kommunikerer afslappet og kan udtrykke sig overvejende korrekt og nuanceret på fremmedsproget.