Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Sprog undervisning sprogundervisning lær et nyt sprog eller bliv bedre forskellige niveauer

Sprog

Sprog

Vil du lære et nyt sprog?

Kom med til undervisning i sprog i FOF Sydøstjylland i Vejle:

Kunne du godt tænke dig at lære et nyt sprog? Så kom med til sprogundervisning i FOF i Vejle. Vi tilbyder mange forskellige sprog på alle niveauer. Sprogkurserne kan variere fra sæson til sæson, derfor kan du holde øje i vores udbud nedenfor i oversigten.

 

Vær med til at udviske den sproglige barriere

Når du på din næste ferie kan tale med de lokale på deres sprog, vil du helt sikkert opleve, at de bliver ret imponerede. Du kan få mulighed for at opleve det land du besøger på en helt ny måde og måske kan du få nogle spændende informationer fra de lokale, som du ellers ikke kunne have fået, hvis du ikke kunne tale deres sprog.

 

Styrk dit CV

Du kan også bruge et sprogkursus hos FOF Sydøstjylland i Vejle til at opkvalificere din professionelle karriere. Boost dit CV eller vær på forkant på dit studie - og gør dig selv mere attraktiv. Hvis du arbejder på en international arbejdsplads, kan du igennem et sprogkursus få færdigheder, der gør dig skarpere på både at tale og skrive med dine kollegaer fra udlandet.

Sprogundervisningen tilrettelægges og udføres af dygtige undervisere, som faciliterer til at du kan lære de andre på dit hold at kende. 

Måske møder du din næste rejsepartner til sprogundervisning? Eller kommende kollega?

Vi glæder os til at byde dig velkommen til sprogundervisning i FOF Sydøstjylland i Vejle. 

 • Hvilket niveau skal du vælge?

  Her finder du alle niveauer for vores sprogundervisning. Hvis du ikke finder et passende niveau her på siden, er du velkommen til at kontakte FOF på 7625 8988 og få oplyst vores underviseres telefonnummer. De vil naturligvis gerne hjælpe med at finde det rigtige niveau til dig.
 • Basisniveauer

  Niveau 1: Begyndere (A1)

  På dette niveau har kursisten intet kendskab til sproget.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan stille og besvare simple spørgsmål og introducere sig selv.

  Niveau 1,5: Begyndere (A1)

  Kurset er en fortsættelse af niveau 1. Kurset henvender sig til kursister, som har deltaget i begynderundervisning ca. et halvt år.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan stille og besvare simple spørgsmål og introducere sig selv.

  Niveau 2: Grundlæggende (A1+)

  Kursisten kan stille og besvare simple spørgsmål i nutid. Kursisten kan introducere og fortælle kort om sig selv.

  Slutniveau: Kursisten har en begrænset talefærdighed, men kan forstå og gøre sig forståelig i de mest simple hverdagssituationer.

  Niveau 3: Let øvet - Samtale (A2)

  Kursisten er i stand til at forstå og gøre sig forståelig i hverdagssituationer samt at sammensætte en række sekvenser til et hele i nutid og datid. Kursisten kan stille og besvare simple og korte spørgsmål relativt flydende, men mangler dog stadig ordforråd og evnen til at kunne omsætte grammatikken til praksis.

  Slutniveau: Kursisten er i stand til at forstå og konversere i og om kendte hverdagssituationer.

 • Mellemniveauer

  Niveau 4: Øvet - Konversation (B1)

  Kursisten er i stand til at forstå og konversere om kendte hverdagssituationer. Kursisten har et godt kendskab til og kan anvende den overordnede opbygning af sproget samt omsætte grammatikken til praksis. Kursisten kan forstå den overordnede mening i en samtale, men har dog stadig et begrænset ordforråd på visse områder.

  Slutniveau: Kursisten er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer.

  Niveau 5: Let avanceret (B2)

  Kursisten er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer, især én til én. Kursisten har et udvidet ordforråd, kan generelt følge et møde, et foredrag og lignende og kan selv stille spørgsmål om specifikke emner.

  Slutniveau: Kursisten kommunikerer afslappet i hverdagssituationer og kan præsentere og opsummere sine idéer over for en eller flere personer.

 • Avanceret niveau

  Niveau 6: Avanceret (B2-C1)

  Kursisten kommunikerer afslappet i hverdagssituationer og kan præsentere og opsummere sine idéer over for en eller flere personer. Kursisten har et stort ordforråd og behøver kun sjældent at lede efter ord. Kursistens grammatiske fejl er ikke forstyrrende for tilhøreren.

  Slutniveau: Kursisten kommunikerer afslappet og kan udtrykke sig overvejende korrekt og nuanceret på fremmedsproget.