Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Lær at engelsk i FOF

Engelsk

Engelsk

Hello!

Engelsk er verdens 3. mest talte sprog  og med et sprogkursus i engelsk hos FOF kan du blive godt klædt på din næste rejse – uanset om den går til England, USA, Canada eller et af verdens utallige andre lande, hvor der tales engelsk.  

I mange danske virksomheder er engelsk det primære arbejdssprog. Det er efterhånden blevet en selvfølge, at man som medarbejder kan begå sig på engelsk. Både skriftlige såvel som mundtligt. Derfor er et sprogkursus i engelsk hos FOF en god mulighed for at blive i stand til at forhandle på arbejdet og kommunikere med udenlandske kolleger.  

FOF tilbyder engelsk for begyndere, hvor du på de lavere niveauer lærer grammatikken og at tale i korte sætninger. I FOF har vi også engelsk på højere niveauer, hvor du i højere grad får trænet dine sproglige evner.  

Er du i tvivl om dit niveau, så kan du finde hjælp i vores niveaubeskrivelser.