Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
fransk undervisning sprog sprogundervisning

Fransk

Fransk

Bonjour!

Vidste du, at fransk er et officielt sprog i 30 forskellige lande?
Med et fransk sprogkursus hos FOF har du mulighed for at begå dig i Frankrig og størstedelen af Afrika.   Har du overvejet at lære fransk fra bunden eller vil du have pudset dit gamle skole-fransk af?
Uanset om du leder efter undervisning i fransk for begyndere eller fransk for øvede, har FOF det rette franskkursus for dig.  

FOF tilbyder franskkurser på forskellige niveauer, men vær opmærksom på, at det varierer fra sæson til sæson, hvilke hold, der oprettes. Du kan altid følge med i oversigten nedenfor for at se, hvilke franskhold du kan tilmelde dig nu eller i den kommende sæson. Hvis du allerede taler lidt fransk, men er i tvivl om dit niveau, så kan du finde hjælp i vores niveaubeskrivelser her: Niveaubeskrivelser.

DELF-eksamen (i samarbejde med FOF Århus)
Går du til fransk på højt niveau, har du nu mulighed for at få papir på dine fransk kundskaber via vores samarbejde med FOF Århus. Eksamen i Århus gennemføres ved minimum 3 tilmeldte eksamenskandidater. Ved færre tilmeldte henvises til eksaminerne i København.
Prøvegebyret er på mellem kr. 600,- og 1000,-. Eksamensgebyr afregnes med FOF Århus. Det er en god idé at være ude i god tid i forhold til tilmelding til prøver. Det kan desuden tage en måneds tid at få eksamensresultatet. Vil du vide mere, så kontakt Vibeke Rosendal på vibeke@fof-aarhus.dk eller ring 8612 2955.