Skip to content
IT-kurser hos FOF Syd- og Vestsjælland

IT-kurser

IT-kurser på aftenskole – få styr på teknikken og bliv fortrolig med din pc, tablet eller smartphone

Vil du gerne blive mere fortrolig med din computer og få styr på teknikken? Har du købt en ny tablet eller smartphone, som du gerne vil lære bedre at kende? Mangler du værktøjer til at opbygge din egen YouTube-kanal fra bunden? FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i computere, tablets, smartphones og digitale medier med dygtige og IT-kyndige undervisere, som gør dig fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo.

Få styr på IT, web og informationssøgning på nettet

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du tage et EDB-kursus for både begyndere og øvede. På vores computerkurser lærer du at søge information på nettet, at betjene din e-boks, Borger.dk, NemID og meget mere, og undervisningen foregår på små hold med god tid til den enkelte.

Vi har også mere avancerede kurser for dig, som skal eller er i gang med at lave egen hjemmeside og har brug for at øge dine kompetencer med et kursus i SEO, WordPress eller Joomla, eller for dig, der gerne vil starte eller udbygge din YouTube-kanal og har brug for inspiration og vejledning til at komme videre.

Lær din smartphone eller tablet at kende

Har du en smartphone eller tablet, og vil du gerne lære dens mange muligheder at kende? FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser for begyndere med fokus på tablets og smartphones, hvor du lærer de grundlæggende funktioner at kende og får tips og tricks, så du kan benytte din tablet eller smartphone frit i hverdagen. Kurserne i tablets og smartphones er for alle, uanset om du har en iPhone, iPad eller et Android produkt.

Hensyntagende IT-undervisning

Kursister skal underskrive en erklæring for berettigelse til at deltage i handicapundervisning. Erklæringen skal udfyldes for hvert hold, man ønsker at deltage på. Erklæringer fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af kommunen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér