Skip to content
Den digitale verden hos FOF-Vest

Den digitale verden

Bliv fortrolig med IT, foto og andre digitale værktøjer og programmer

Vil du gerne lære dit kamera, smartphone, tablet, computer m.m. bedre at kende? Eller ønsker du at udvide din viden inden for programmer og systemer, såsom fotoredigering i billedbehandlingsprogrammet Photoshop? Vi tilbyder dig kurser her på vores aftenskole, som kan gøre dig mere fortrolig med programmer, teknologier og de forskellige enheder. 

Du er i gode hænder på vores digitalkurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder digitalhold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Vi tilbyder både kurser for begyndere, der har brug for en grundlæggende introduktion samt kurser for øvede, der ønsker at videreudvikle sine evner indenfor IT, foto eller andre digitale værktøjer.

Tilmelding til IT, foto og andre digitale kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i den digitale verden. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål vedrørende vores kurser til den digitale verden, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér