Skip to content
Lær at tale og kommunikere på forskellige sprog hos FOF-Vest

Sprog

Sprogkurser - vælg mellem flere forskellige sprog

Lær at tale og kommunikere på FOF Vests sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. Du kan vælge imellem sprogene DanskEngelsk, Fransk, ItalienskKoreanskSpansk og Tysk – Vi tilbyder en bred vifte af forskellige sprog på vores aftenskole. 

Hvad enten det er til rejse- eller ferieformål, ren interesse eller nysgerrighed til brug i job eller uddannelse, bliver du klædt godt på til at forstå og begå dig ude i den store verden, uanset om du er nybegynder eller på et højere niveau. 

Udover at lære sprogene får du i undervisningen også et indblik i og læring om kulturen, samfundet og traditionerne bag hver enkelt sprog og dets lande. 

Sprogundervisning til enhver - du kan altid lære sprog 

Du kommer til at få undervisning med grammatik, oversætte og læse simple tekster på det enkelte sprog og arbejde med udtale og sætningskonstruktioner. Alt sammen i fællesskab med andre kursister med samme interesse og ønske om at lære det pågældende sprog og dets kultur. 

Vores undervisere på vores sproghold har stor erfaring med undervisning i de pågældende sprog. Der undervises på forskellige niveauer, så du får sprogundervisning som passer til dine behov. De forskellige sprog er delt op i niveauer og kategorier. 

Tilmelding til sprog i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Har du spørgsmål vedrørende sprogundervisning, de enkelte sprogkurser, niveauer eller tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores sprogundervisere via deres kontaktinformationer inde på holdet eller til FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Sprogniveauer:

 • Niveau 1 – begyndere

  Du har ikke forudgående kendskab til sproget, og du starter med at lære sproget fra bunden. 

 • Niveau 2 – næsten begyndere

  Som baggrund har du et basalt kendskab til sproget. Du får udvidet dit ordforråd, og du lærer flere sproglige tider at kende.

 • Niveau 3 – letøvede

  Du får udvidet dit ordforråd, så du kan indgå i samtaler om forskellige emner. Vi arbejder videre med grammatikken.

 • Niveau 4 – øvede

  Du lærer den sidste grundlæggende grammatik, og gennem øvelser arbejdes der med at få den til at sidde bedre fast. Vi taler mere og mere. 

 • Niveau 5 – konversation

  Nu bruger vi primært tiden på at tale sproget, og vi har styr på grammatikken.

Bedre til dansk - FVU | Danskundervisning - FOF Vest

Bedre til dansk

Bliv bedre til at læse, stave og skrive – få gratis danskundervisning.