Skip to content

Om FOF Vest

Hos os tilbydes du et hav af muligheder indenfor aftenskolen og FVU-området.  Det omfatter højaktuelle foredrag og kurser i sprog, musik, sang, kreative kurser, bevægelse, mad, den digitale verden, personlig udvikling m.v. 

Vi har over 7.500 årlige kursister/gæster der deltager i de mange forskellige aktiviteter i både dag- og aftentimerne. Aktiviteterne foregår i vores lokaler i Kongensgade 70 samt Danmarksgade 31 i Esbjerg. Du kan også finde os i Sundhedscentret i Varde, Ribe Vandrerhjem samt Fritidscentret, Festsalen i Bramming, Fanø Skole m.v. 

Ud over en høj faglighed vil du opleve et rum, hvor vi sammen bliver klogere på os selv, hinanden og verden. Det er et rum, hvor også fællesskabet er et af de betydningsfulde omdrejningspunkter. 

Folkeoplysningen handler om livslang læring. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for. 
Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have kompetente undervisere og foredragsholdere, som er stærke formidlere og passionerede omkring deres emner.  Det faglige niveau er højt og præsentationsformen forståelig. 

Vores rummelighed skaber runde hjørner og plads til forskellighed. Uanset hvor undervisningen/ arrangementet finder sted, vil du opleve det som et godt og udviklende rum, der bidrager til et rigere liv. Mange har deltaget på vores kurser i mange år og vi får igen og igen bekræftet fra vores kursister og gæster, at vores slogan: ”Klogere, sundere, gladere” er spot on. 

FOF-Vest er en del af FOF – Danmarks største udbyder af folkeoplysning med ca. 35 aftenskoler i hele landet. FOF-Vest er den største udbyder af folkeoplysende voksenundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. 

Vi glæder os til at tage imod dig og berige dit liv med faglighed og fællesskab. 

FOF-Vest huset i Kongensgade 70 i Esbjerg