Skip to content

Om FOF Vest

Vi giver dig undervisning og oplevelser, som udvider din horisont. Som områdets største aftenskole spænder vores udbud bredt. Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, it-kurser, madlavning og bevægelse, til kreative kurser, musik- og sangundervisning. Vi laver også rejser i samarbejde med vores FOF-kollegaer i Danmark - rejser, hvor der er fokus på tryghed og gode oplevelser sammen. Kort sagt, så er vores opgave at gøre dig ”Klogere, sundere og gladere” .

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV HER!

Folkeoplysningen handler om livslang læring. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for. Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have kompetente undervisere og foredragsholdere, som er stærke formidlere og passionerede omkring deres emne.  

Det gælder også vores undervisere på Den Forberedende Voksenundervisning - FVU. Her tilbyder vi danskundervisning på 6 forskellige niveauer. Fra Dansk Intro, over FVU-start til FVU-dansk trin 4. Undervisningen er gratis og foregår typisk i Kongensgade i Esbjerg, men kan også foregå ude hos den enkelte virksomhed. Kender du nogle, som gerne blive bedre til dansk, så kontakt os endelig. 

Vidste du?

  • At vi har over 9.000 årlige kursister, der deltager i de mange forskellige aktiviteter i både dag- og aftentimerne?
  • At vi hvert år udbydere mere end 500 kurser, og at vi har ca. 100 undervisere tilknyttet?
  • At vores aktiviteter foregår i vores lokaler i Kongensgade 70 i Esbjerg, men at du også finder os i Sundhedscentret i Varde, Ribe Vandrerhjem, Festsalen i Bramming, Fanø Skole og Kulturhuset i Ølgod?
  • At du og dine venner kan lave jeres eget kursus? Drømmer du om at starte et hold, så tøv ikke med at kontakte os.

FOF Vest er en del af FOF – Danmarks største udbyder af folkeoplysning med ca. 28 aftenskoler i hele 82 af landets 91 kommuner. FOF Vest er den største udbyder af folkeoplysende voksenundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. 

Vi glæder os til at tage imod dig og berige dit liv med faglighed og fællesskab. 

FOF-Vest huset i Kongensgade 70 i Esbjerg