Skip to content
Ture og rejser rundt i Danmark og i hele verden med FOF-Vest

Ture og rejser

Oplev verden og bliv rigere på oplevelser

Du får her et bredt og spændende udvalg af ture og rejser. FOF Vest giver dig muligheden for at udforske nye steder, få nye oplevelser med i bagagen, blive en del af et fællesskab og blive beriget med ny og kulturel viden. 

Tag med på tur ud i naturen

Bliv vejledt, underholdt og lær mere om naturen omkring dig i Danmark i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. Naturen betyder noget for os alle og på vores endagsture ud i det blå, vil du blive mødt af nye spændende og givende oplevelser.  

Find din næste rejse, som passer lige til dig

Tag på en guidet tur ud i verden med fly, bus eller tog og overnat på skønne feriedestinationer. Vi tilbyder rejser rundt i hele verden både indenfor og udenfor Europa. Rejserne, destinationerne og udvalget varierer fra sæson til sæson, og der vil løbende dukke rejser op under siden Rejser - så hold øje. 

Tilmelding til ture og rejser 

Har du spørgsmål vedrørende vores ture og rejser, er du velkommen til at kontakte vores formidlere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte ture og rejser eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk