Skip to content
Sangundervisningstime ved FOF Aarhus underviser Birgitte Mortensen

Sangundervisning i Aarhus

Få kompetent sangundervisning i Aarhus og oplev glæden ved at synge

På et sangkursus hos FOF Aarhus vil du opleve glæden ved at blive mere fortrolig med din sangstemme. Vores erfarne sanglærere står klar til at undervise dig i alt lige fra grundlæggende sangteknik for begyndere til klassisk og rytmisk sang for mere øvede og bladsang, hvor du lærer at synge direkte fra noderne.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sangundervisning og tøv ikke med at tilmelde dig, da vi har et begrænset antal pladser på flere af vores sangkurser.

På et sangkursus hos FOF Aarhus får du kompetent og inspirerende sang- og stemmetræning. Vores sangundervisning spænder bredt. Lige fra sangkurser for nybegyndere, hvor vi arbejder med basal stemmetræning og synger et væld af forskellige sange, til sangundervisning for øvede, hvor vi også tager fat på flerstemmig sang, improvisation og solistsang.

Sangundervisning i mange genrer

FOF Aarhus tilbyder også en mere genrebestemt sangundervisning, hvor du kan vælge mellem rytmisk sang, klassisk sang og jazz. Det er bare et udpluk af vores store udvalg af stemmetræning og sangundervisning i Aarhus.

Få energi af at synge

Sang giver en følelse af energi og glæde, og med sangundervisning i Aarhus kan du få et ”energiboost” i hverdagen. Vores inspirerende sanglærere vil guide dig igennem stemmetræning, vejrtrækning og sangundervisning, så du kan føle dig tryg ved din stemme og tør bruge den til hverdag og fest.

Prøvetimer i sang

Til en prøvetime i sang før sæsonstart kan du få afklaret om sangundervisning er noget for dig, før du melder dig til en hel sæson. Se prøvetimer her.

Filtrér
FOF Aarhus' Rytmiske sommerkor, under ledelse af Birgitte Mortensen.

sang og kor

Lyst til at synge i kor?

Bliv en del af et sangfællesskab, og mærk en helt særlig sangglæde som del af et kor