Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af en sangundervisningstime ved FOF Aarhus underviser Birgitte Mortensen

Sangundervisning i Aarhus

Få kompetent sangundervisning i Aarhus og oplev glæden ved at synge

På et sangkursus hos FOF Aarhus vil du opleve glæden ved at blive mere fortrolig med din sangstemme. Vores erfarne sanglærere står klar til at undervise dig i alt lige fra grundlæggende sangteknik for begyndere til klassisk og rytmisk sang for mere øvede og bladsang, hvor du lærer at synge direkte fra noderne.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sangundervisning og tøv ikke med at tilmelde dig, da vi har et begrænset antal pladser på flere af vores sangkurser.

På et sangkursus hos FOF Aarhus får du kompetent og inspirerende sang- og stemmetræning. Vores sangundervisning spænder bredt. Lige fra sangkurser for nybegyndere, hvor vi arbejder med basal stemmetræning og synger et væld af forskellige sange, til sangundervisning for øvede, hvor vi også tager fat på flerstemmig sang, improvisation og solistsang.

Sangundervisning i mange genrer

FOF Aarhus tilbyder også en mere genrebestemt sangundervisning, hvor du kan vælge mellem rytmisk sang, klassisk sang og jazz. Det er bare et udpluk af vores store udvalg af stemmetræning og sangundervisning i Aarhus.

Få energi af at synge

Sang giver en følelse af energi og glæde, og med sangundervisning i Aarhus kan du få et ”energiboost” i hverdagen. Vores inspirerende sanglærere vil guide dig igennem stemmetræning, vejrtrækning og sangundervisning, så du kan føle dig tryg ved din stemme og tør bruge den til hverdag og fest.

Filtrér
  1. 1
  2. 2

se vores store udvalg af sangkor

Har du lyst til korsang

Bliv en del af et fællesskab og mærk sangglæden