Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

FOF Aarhus' Rytmiske sommerkor, under ledelse af Birgitte Mortensen.

Rytmisk sang

Rytmisk sang

Har du allerede erfaring med sang, men ønsker endnu mere udfordring? Så er dette kursus lige noget for dig!

Vi arbejder med at opnå større kendskab og tillid til stemmen gennem et fokus på dens omfang og klangfarver, og derudover arbejder vi med åndedræt, støtte, rytmik og tekstfortolkning. Repertoiret er meget blandet; bl.a. tager vi fat på Musicalsange, popballader og jazznumre.

Som deltager på holdet vil du:

  • arbejde med flerstemmighed, solistindslag, improvisation og sangteknik.
  • arbejde med stemmeteori og hørelære.
  • opnå et større stemmemæssigt og musikalsk overskud.
  • mærke flow og fordybelse.

Forudsætninger for deltagelse

Rytmisk sang henvender sig til dig, der er øvet i sang. Du har måske erfaring fra andre FOF sanghold/kor eller fra andre sammenhænge og har derfor et basis kendskab til din stemme. Det er ikke noget krav, at du kan læse noder, men til gengæld er det en fordel med et godt gehør og at kunne synge rent.

Praktisk information

Der vil være maks. 6 deltagere på holdet. Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen. 

Prøvetime: Er du i tvivl om valg af niveau – om du fx skal vælge et begynder- eller fortsætterhold – så er det en god idé at melde dig til en Prøvetime i sang.