Skip to content

OBS vigtig information!! Hjemmesiden skal opdateres. Fra torsdag den 28. september kl. 17.00 til mandag den 2. oktober kl. 05.00 er det desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus, da vores bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05.00.

Udflugter

Udflugter

Tag med på tur med FOF

FOF har siden 2004 tilbudt mere end 118 rejser og udflugter og mere end 3.500 gæster har fået unikke oplevelser.  Eller klik dig videre til vores rejser. 

Ved FOF lægger vi en stor ære i at sammensætte udflugter og rejser, der gør folk KLOGERE SUNDERE GLADERE. 

Vi sætter kvalitet og service i højsæde og samler på tilfredse gæster, hvilket også viser sig, da mere end halvdelen af rejsegæsterne er glade gengangere.

”TAK for 2 prægtige ture i denne selvsamme uge. Dém lever jeg højt på længe og vil aldrig glemme. Med FOF ved roret går alting glat og gelinde, der er styr på alt, og der er tænkt på alt – og der er varme og godt humør. Kirketuren i går, den gik velnok til hjerne og hjerte. Om det så er vejret, så har I også forbindelsen i orden dér!”

Vibeke Kjær, Ebeltoft

”Tak for en fin tur i fredags. Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er heldig at bo i et land, der har så meget kulturelt at byde på og at der er nogen – f.eks FOF-, der er med til at give mig de gode oplevelser.”

Agnete Lembo, Grenaa

Bemærk venligst at tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke. Afbestillings- og rejseforsikring er deltagerne eget ansvar, kontakt eget forsikringsselskab.

FOF Djursland er medlem af rejsegarantifonden – reg.nr. 2260.