Skip to content

Foredrag og debat

Se hele vores udbud af forskellige foredragskategorier herunder eller gå direkte til foredragskalenderen og se alle vores kommende arrangementer. 

Sulten efter ny viden? Vi holder foredrag i København og hele hovedstaden

Vidste du, at FOF København er en af Danmarks største arrangører af debatarrangementer og foredrag i København? Hos os kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Vi dækker et bredt spektrum af interesser, og det betyder, at du kan deltage i mange forskellige foredrag og debatarrangementer, som kan gøre dig klogere på nye emner. Du kan for eksempel lytte og lære til foredrag og debatarrangementer om:

 • Livsstil og psykologi
 • Natur og videnskab
 • Kunst og kulturhistorie
 • Verden, samfund og politik
 • Krimi og cocktails

Foredrag om livsstil og psykologi

Er du nysgerrig på de mange forskellige måder, vi mennesker kan leve på? Og finder du alt det, der foregår oppe i hovedet, interessant? Så vil vores mange foredrag om livsstil og psykologi højst sandsynligt falde i rigtig god jord hos dig. Her får du rig mulighed for at lære nye livsstile at kende, få forståelse for de tanker, der kan flyve gennem hovedet og få inspiration, gode råd og redskaber til at finde den gode levemåde for dig.

Foredrag om natur og videnskab

Til dig, der synes, det er spændende at blive klogere på de helt store spørgsmål om, hvorfor alting er, som det nu er, har vi et stort udvalg af natur- og videnskabsforedrag. Hør blandt andet om spændende forskning, og bliv forundret over store opdagelser og vilde opfindelser. Vi sørger for, at du får chancen for at lytte til nogle af de helt skarpe hoveder, der alle brænder for hvert deres emne indenfor natur og videnskab.

Foredrag om kunst og kulturhistorie

Bliv inspireret af opsigtsvækkende kulturhistorie eller lad dig betage af alverdens kunst og historierne bag. Med en passion for kunst, kultur og historie fortæller vores foredragsholdere ivrigt om alt fra faglig viden indenfor kunst- og kulturhistorie til kulturelle oplevelser, hvor du kan være med på helt tæt hold. Er kunstens verdens stadig et uudforsket område for dig, så kan et af de spændende foredrag om kunst og kulturhistorie måske åbne dine øjne for helt nye perspektiver.

Foredrag om verden, samfund og politik

Verden er foranderlig, og der sker mange ting hver eneste dag, som kan vække både opsigt, glæde, frygt, forundring og meget andet. Vi dækker de aktuelle begivenheder med en række spændende foredrag om samfundet og verden, hvor du kan opnå helt nye indsigter. Det kan omhandle alt fra politiske analyser til nye bogudgivelser. Både foredrag og debatter afholdes af mennesker, der har noget på hjertet, så du kan glæde dig til fængende og indlevende fortællinger – og du har også mulighed for at stille dine egne spørgsmål.

Samtaler med aktuelle krimiforfattere

Elsker du krimiens spænding og gådefuldhed? Og drømmer du om at kunne skrive din egen? Til »Krimi og cocktails« får du chancen for at møde en række kendte forfattere. Her byder vi på lækre cocktails, du kan nyde, mens du hører om, hvordan man skriver en god krimi og får inspiration til nye læseoplevelser. Din værtinde er Stephanie Caruana, som er forfatter, journalist og krimiaficionado.

Gå på opdagelse – find foredrag i København og hele hovedstaden

Hvis du er på udkig efter et foredrag eller en oplevelse i København eller hovedstadsområdet, så kan du lige nu gå på opdagelse i de mange spændende arrangementer, du kan opleve hos os i 2022. Her får du chancen for at møde kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister, der brænder for at formidle deres viden til dig.

Vi har fingeren på pulsen og arbejder hele tiden på at finde nye, spændende foredrag og debatter, så hold øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få direkte besked.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

 • Hvilke emner behandler foredragene?


  FOF København præsenterer foredrag og debatarrangementer om alt fra historie, samfund og politik, livsstil og psykologi, natur og videnskab til kunst- og kulturhistorie. Vi har underholdende foredrag, foredrag der dykker ned i vores fælles historie, foredrag som giver dig lige præcis de redskaber, du har brug for ifm. kost og livsstilsændringer, og debatarrangementer, som tager fat på de emner, der optager os lige nu og som fylder i den offentlige debat. Og meget, meget mere. Alt sammen formidlet af vores dygtige faste foredragsholdere, af forfattere, kulturpersonligheder, forskere, journalister og debattører. 
 • Har I nogle særarrangementer?


  FOF København udvikler ofte særarrangementer. Vi laver løbende gratis debatarrangementer på Københavns Rådhus i samarbejde med Rytmisk Center og Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde. I efteråret 2019 lavede vi et stort debatarrangement om børn på flugt på Bremen Teater. I foråret 2019 afholdte vi den gratis litteraturfestival FAGlitt i samarbejde med Gladsaxe Bibliotekerne og aftenskolerne i Gladsaxe, hvor forfattere bag aktuelle udgivelser diskuterede tidens vigtigste spørgsmål. Vi elsker at lege med forskellige formater og har både debatscenen Fahads Forsamlingshus på Teater Grob og Krimi og cocktails i Litteraturhuset.

  Vi annoncerer løbende særarrangementer på vores hjemmeside. 

 • Kan man følge en foredragsrække?


  FOF København lever af at bringe mennesker i nye fællesskaber og har derfor også en bred vifte af foredragsrækker, hvor du kan dykke ned i lige netop det emne du er optaget af eller høre engagerede mennesker fortælle om deres liv og virke.

Velkommen i vinens verden

Se alle vinforedrag

FOREDRAG OG DEBAT

Online foredrag

Se gratis webinar om kost i karantænetider med ernæringsekspert Martin Kreutzer.