Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Foredrag og debat

Se hele vores udbud af forskellige foredragskategorier herunder eller gå direkte til foredragskalenderen og se alle vores kommende arrangementer. 

Foredrag og debat

Sulten efter ny viden? Se alle foredrag i København og hele hovedstaden

Vidste du, at vi er en af Danmarks største arrangører af foredrag og debatarrangementer? Gå på opdagelse i de mange spændende foredrag, du kan opleve hos os i forårssæsonen 2022. Mød kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister.

 • Hvilke emner behandler foredragene?


  FOF København præsenterer foredrag og debatarrangementer om alt fra historie, samfund og politik, livsstil og psykologi, natur og videnskab til kunst- og kulturhistorie. Vi har underholdende foredrag, foredrag der dykker ned i vores fælles historie, foredrag som giver dig lige præcis de redskaber, du har brug for ifm. kost og livsstilsændringer, og debatarrangementer, som tager fat på de emner, der optager os lige nu og som fylder i den offentlige debat. Og meget, meget mere. Alt sammen formidlet af vores dygtige faste foredragsholdere, af forfattere, kulturpersonligheder, forskere, journalister og debattører. 
 • Har I nogle særarrangementer?


  FOF København udvikler ofte særarrangementer. Vi laver løbende gratis debatarrangementer på Københavns Rådhus i samarbejde med Rytmisk Center og Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde. I efteråret 2019 lavede vi et stort debatarrangement om børn på flugt på Bremen Teater. I foråret 2019 afholdte vi den gratis litteraturfestival FAGlitt i samarbejde med Gladsaxe Bibliotekerne og aftenskolerne i Gladsaxe, hvor forfattere bag aktuelle udgivelser diskuterede tidens vigtigste spørgsmål. Vi elsker at lege med forskellige formater og har både debatscenen Fahads Forsamlingshus på Teater Grob og Krimi og cocktails i Litteraturhuset.

  Vi annoncerer løbende særarrangementer på vores hjemmeside. 

 • Kan man følge en foredragsrække?


  FOF København lever af at bringe mennesker i nye fællesskaber og har derfor også en bred vifte af foredragsrækker, hvor du kan dykke ned i lige netop det emne du er optaget af eller høre engagerede mennesker fortælle om deres liv og virke.

Velkommen i vinens verden

Se alle vinforedrag

FOREDRAG OG DEBAT

Online foredrag

Se gratis webinar om kost i karantænetider med ernæringsekspert Martin Kreutzer.