Skip to content
Efterår hos FOF København

Foredrag og debat

Se hele vores udbud af forskellige foredragskategorier herunder eller gå direkte til foredragskalenderen og se alle vores kommende arrangementer. 

Sulten efter ny viden? Vi holder foredrag i København og Nordsjælland

Vidste du, at FOF København og Nordsjælland er en af Danmarks største arrangører af debatarrangementer og foredrag i København? Hos os kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Vi dækker et bredt spektrum af interesser, og det betyder, at du kan deltage i mange forskellige foredrag og debatarrangementer, som kan gøre dig klogere på nye emner. Du kan for eksempel lytte og lære til foredrag og debatarrangementer om:

  • Livsstil og psykologi
  • Natur og videnskab
  • Kunst og kulturhistorie
  • Verden, samfund og politik

Gå på opdagelse – find foredrag i København og Nordsjælland 

Hvis du er på udkig efter et foredrag eller en oplevelse i København, hovedstadsområdet eller Nordsjælland, så kan du lige nu gå på opdagelse i de mange spændende arrangementer, du kan opleve hos os i 2024. Her får du chancen for at møde kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister, der brænder for at formidle deres viden til dig.

Vi har fingeren på pulsen og arbejder hele tiden på at finde nye, spændende foredrag og debatter, så hold øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få direkte besked.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Vinsmagnings kursus hos FOF København

Velkommen i vinens verden

Se alle vinforedrag

Foredrag om livsstil og psykologi

Er du nysgerrig på de mange forskellige måder, vi mennesker kan leve på? Og finder du alt det, der foregår oppe i hovedet, interessant? Så vil vores mange foredrag om livsstil og psykologi højst sandsynligt falde i rigtig god jord hos dig. Her får du rig mulighed for at lære nye livsstile at kende, få forståelse for de tanker, der kan flyve gennem hovedet og få inspiration, gode råd og redskaber til at finde den gode levemåde for dig.

Foredrag om natur og videnskab

Til dig, der synes, det er spændende at blive klogere på de helt store spørgsmål om, hvorfor alting er, som det nu er, har vi et stort udvalg af natur- og videnskabsforedrag. Hør blandt andet om spændende forskning, og bliv forundret over store opdagelser og vilde opfindelser. Vi sørger for, at du får chancen for at lytte til nogle af de helt skarpe hoveder, der alle brænder for hvert deres emne indenfor natur og videnskab.

Foredrag om kunst og kulturhistorie

Bliv inspireret af opsigtsvækkende kulturhistorie eller lad dig betage af alverdens kunst og historierne bag. Med en passion for kunst, kultur og historie fortæller vores foredragsholdere ivrigt om alt fra faglig viden indenfor kunst- og kulturhistorie til kulturelle oplevelser, hvor du kan være med på helt tæt hold. Er kunstens verdens stadig et uudforsket område for dig, så kan et af de spændende foredrag om kunst og kulturhistorie måske åbne dine øjne for helt nye perspektiver.

Foredrag om verden, samfund og politik

Verden er foranderlig, og der sker mange ting hver eneste dag, som kan vække både opsigt, glæde, frygt, forundring og meget andet. Vi dækker de aktuelle begivenheder med en række spændende foredrag om samfundet og verden, hvor du kan opnå helt nye indsigter. Det kan omhandle alt fra politiske analyser til nye bogudgivelser. Både foredrag og debatter afholdes af mennesker, der har noget på hjertet, så du kan glæde dig til fængende og indlevende fortællinger – og du har også mulighed for at stille dine egne spørgsmål.
Foredrag og debat hos FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Online foredrag

Se gratis webinar om kost i karantænetider med ernæringsekspert Martin Kreutzer.