Skip to content
Kurser og workshops i IT og økonomi hos FOF København

Kalender – se kommende it- og fotokurser

IT, foto og web – se kalender med kommende kurser i hele hovedstaden

Vil du dygtiggøre dig i den digitale verden? Bliv fortrolig med de programmer og systemer, du skal bruge, på et af vores kurser. Lær f.eks. Adobes programmer, programmer din egen hjemmeside eller lær gode tips og tricks, som du kan bruge der, hvor du har brug for det.

Ønsker du i stedet at blive bedre til at fotografere og redigere billeder eller video til perfektion? Vi tilbyder også fotokurser, hvor du kan eksperimentere med forskellige programmer bl.a. Adobe Premiere Pro eller lære om fotomanipulation.

Vi tilbyder kurser inden for it, foto og web i København og hele hovedstadsområdet. Se oversigten herunder.

Hvornår passer det?

På denne side kan finder du vores kalender, hvor alle kommende hold indenfor it, web, computer, programmer, apps, webdesign og markedsføring vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, hvis holdet løber over flere dage. Kalenderen gør det nemt for dig at planlægge din tid og vælge det, der passer dig bedst. Læs mere om kurserne herunder.

Tilmelding til vores kurser i it og web

På denne side kan du bestille pladser på det hold, der passer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Fotografi og videokurser

Dyk ned i vores fotokurser og eksperimentér med forskellige programmer som Adobe Premiere Pro. Lær at fotografere og redigere billeder eller video til perfektion. Vores erfarne instruktører guider dig gennem kunsten til at skabe visuelt imponerende indhold. Fra grundlæggende fototeknikker til avanceret videoredigering, vores kurser tilbyder en dybdegående forståelse af digital billedbehandling.

Guides til begyndere

Er du nybegynder inden for den digitale verden? Og ønsker at lære din computer eller smartphone bedre at kende? Vores kurser for begyndere er skræddersyet til at gøre dig fortrolig med computerens og smartphonens grundlæggende funktioner. Lær at navigere, administrere filer og anvende apps med lethed. Vores undervisere sikrer, at du får en solid grundviden, så du kan bruge din enhed uden besvær.

Programmer og apps

Bliv fortrolig med de mest anvendte programmer og apps gennem vores specialiserede kurser. Uanset om det er at mestre Excel til datahåndtering eller forfine dine færdigheder inden for billederedigering. Praktiske øvelser og nyttige tips styrker dine evner og giver dig selvtillid i brugen af disse værktøjer.

Webdesign og digital markedsføring

Ønsker du at skabe din egen hjemmeside eller forstå grundlæggende principper for digital markedsføring? Vores kurser i webdesign, med fokus på WordPress, giver dig nøgleværktøjerne til at opbygge og vedligeholde en effektiv online tilstedeværelse. Forståelse af digitale markedsføringsstrategier er afgørende i dagens digitale landskab, og vores kurser giver dig den nødvendige viden.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3